to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:45 | 25.05.2018

Πολιτική

Τα κανάλια εξαφάνισαν την Ισπανία από τον χάρτη!

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων τρομοκρατικά ρεπορτάζ για τις συντάξεις και τα προαπαιτούμενα και άφθονη εκλογολογία, η συνάντηση Τσίπρα - Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, οι συλλήψεις για τη φασιστική επίθεση στον Γ. Μπουτάρη, η οικονομία της Τουρκίας, το Μακεδονικό και οι συζητήσεις του Ν. Κοτζιά, η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο... Χαμένη είδηση της ημέρας το σκάνδαλο στην Ισπανία!


Τα δελτία ειδήσεων εξαφάνισαν την... Ισπανία

Η είδηση για την καταδίκη 29 κορυφαίων στελεχών του Λαϊκού Κόμματος του Μαριάνο Ραχόι σε συνολικά 351 έτη φυλάκισης για συστηματική διαφθορά και διαπλοκή με κατασκευαστικές εταιρείες δεν έπαιξε στα δελτία.

Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ -και όχι μόνο- προσπάθησαν να αναγάγουν σε σκάνδαλο την αγορά ιδιωτικής κατοικίας από τον Πάμπλο Ιγκλέσιας με στεγαστικό δάνειο. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ. θέλησε να ειρωνευτεί τον πρωθυπουργό για το θέμα στη Βουλή κατά την προ ημερησίας για την οικονομία, παίρνοντας αποστομωτική απάντηση. Θυμήθηκε, βλέπετε, τη βίλα του Ιγκλέσιας την ώρα που ξεχνά τις offshore και το σπίτι του Βολτέρου και αυτό δίπλα στου Χριστοφοράκου...

Τώρα, όμως, που το σκάνδαλο χτυπά το αδελφό κόμμα της Ν.Δ. είναι χαρακτηριστική η σιωπή ή οι χαμηλοί μιντιακοί τόνοι. Διότι -πώς να το κάνουμε- οποιαδήποτε ομοιότητα με κόμματα και καταστάσεις δεν είναι συμπτωματική! 


 

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να μείνει μια πόλη δημοκρατική»

"Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μία σχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση" τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο. (αναλυτικά)


 

Η Ελλάδα δεν αναμένεται να χρειαστεί κανένα νέο δημοσιονομικό μέτρο

Την πεποίθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έχει ολοκληρώσει την εφαρμογή των 88 προαπαιτούμενων της τέταρτης αξιολόγησης μέχρι τα μέσα Ιουνίου εξέφρασε Ευρωπαίος αξιωματούχος που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες σχετικά με την τεχνική συμφωνία που επιτεύχθηκε στην Αθήνα. (αναλυτικά)


 

Περιμένουμε τη στιγμή που η ΝΔ θα εμπλακεί σοβαρά σε μία συζήτηση για την οικονομία

"Το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάτησε και πάλι το κουμπί των αυτοματοποιημένων ανακοινώσεων". (αναλυτικά)


 

M. Νίμιτς: Δεν υπάρχει ακόμα τελική συμφωνία - Στις Βρυξέλλες το νέο ραντεβού Κοτζιά-Ντιμιτρόφ

Ολοκληρώθηκε ο β’ γύρος διαβουλεύσεων του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ για το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας, στη Νέα Υόρκη. (αναλυτικά)


 

«Ευφάνταστα σενάρια τα περί πρόωρων εκλογών»

Συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου στη δημοσιογράφο Ά. Μπουσδούκου για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. (αναλυτικά)


 

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»

Μία και μόνο φράση που είπε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη, είναι αρκετή ως απάντηση στην ανερμάτιστη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που για άλλη μία φορά αμφισβητεί την καθαρή έξοδο, σχολιάζουν από το Μαξίμου. (αναλυτικά)


 

Τραμπούκικη επίθεση στον Π. Κωνσταντινέα - Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες των «άριστων»

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο κανάλι ACTION24 δέχτηκε τραμπούκικη επίθεση. (αναλυτικά)


 

Τα «παπαγαλάκια» δεν διέψευσαν την ψευδή είδηση

Ο θόρυβος που ξεσήκωσαν τότε τα παπαγαλάκια -τα γραπτά τους έχουν μείνει- του αντιπολιτευτικού λαϊκισμού ήταν δυσανάλογος της κραυγαλέας σιωπής με την οποία κάλυψαν την είδηση της συνταξιοδότησης της χήρας Μπαλταδώρου από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. (αναλυτικά)


 

Απάντηση με στοιχεία στις ανακρίβειες της ΝΔ περί κομματικού κράτους

«Καθώς φτάνουμε στο τέλος του 3ου Προγράμματος και η χώρα επανέρχεται σε συνθήκες κανονικότητας, η αξιωματική αντιπολίτευση παίζει τα ρέστα της στην προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης και της εθνικής προσπάθειας για οριστική έξοδο από την επιτροπεία» τονίζουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Ανσυγκρότησης. (αναλυτικά)


 

Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση σε βάρος του Γ. Μπουτάρη

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα διατάραξης κοινής ειρήνης και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς. (αναλυτικά)


 

Σε δημόσια διαβούλευση το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο για την κυκλική οικονομία

Η διαβούλευση του Σχεδίου θα διαρκέσει έως τις 26 Ιουνίου και ώρα 24.00. (αναλυτικά)


 

«Ο Μπαλτάκος είναι βαμμένος Χρυσή Αυγή»

Αποκαλύπτονται η συνεργασία του Μπαλτάκου με τη ναζιστική οργάνωση και οι συναντήσεις του με ηγετικά στελέχη της πριν από τη δολοφονία Φύσσα. Ο Ηλιόπουλος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει τον Μπαλτάκο “βαμμένο Χρυσή Αυγή”. (αναλυτικά)


 

«Υποτιμάτε τον εαυτό σας και εμένα με την ερώτηση για το #perouka_gate»

Στη Βουλή η ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας της ΔΗ.ΣΥ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου σχετικά με την παρακολούθηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. (αναλυτικά)


 

Έ. Αχτσιόγλου: Ήδη δουλεύουμε για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Η κ. Αχτσιόγλου υπογραμμίζει ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού συμπεριλήφθηκε ως κεντρικός στόχος στην αναπτυξιακή στρατηγική που συντάξαμε». (αναλυτικά)


 

Εγκαινιάστηκε ο Ειδικός Πολυαισθητηριακός Χώρος στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια του Ειδικού Πολυαισθητηριακού Χώρου, στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) στην Καλλιθέα. (αναλυτικά)


 

«Ένεση» 9 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής στα νοσοκομεία της βόρειας Αθήνας

Με τους διοικητές των νοσοκομείων ΚΑΤ, Νικόλαο Κοντοδημόπουλο, Αγίας Όλγας, Μιχάλη Κούρτη και των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης, Εμμανουήλ Κουταλά συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας, Γιώργος Καραμέρος. (αναλυτικά)


 

Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες διακίνησης ναρκωτικών στη δυτική Αττική

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)