to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:25 | 12.10.2018

Πολιτική

Τα κανάλια έλειπαν... ταξίδι για δουλειές

Τα κανάλια είχαν πάει... μακρινό ταξίδι φαίνεται και δεν είδαν ότι η Αθήνα γιόρταζε την απελευθέρωσή της από τους ναζί. Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκε και σήμερα οι δηλώσεις Καμμένου, η εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στο Μάτι, οι συναντήσεις Τσακαλώτου με Λαγκάρντ και Τόμσεν, η επίσκεψη του προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ και ρεπορτάζ lifestyle από το δείπνο στο προεδρικό μέγαρο, οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικες εκλογές, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


Ισχυρό αντιφασιστικό μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στη δίκη της Χ.Α. στην αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού. (αναλυτικά)


 

«Να γίνει προσκλητήριο στις μνήμες»

 1 άτομο, στέκεται

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Αθήνας πραγματοποίησε αντιφασιστική παρέμβαση στον πεζόδρομο της Κοραή στο κέντρο τη πόλης και επισκέφθηκε τον υπόγειο χώρο που λειτουργούσε κατά τη διάρκεια της κατοχής ως κρατητήριο της Κομαντατούρ, όπου και έγινε ξενάγηση. (αναλυτικά)


 

«Ο λαός πρωταγωνιστής της Ιστορίας ενάντια στον Φασισμό»

«Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ιστορική μνήμη, διεκδικώντας τις ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την Ελλάδα, αλλά κυρίως σταθερά αγωνιζόμενοι ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού», τονίζει ο πρωθυπουργός με αφορμή τη σημερινή επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας. (αναλυτικά)


 

«Ο ελληνικός λαός έβαλε το δικό του, ανεξίτηλο στίγμα στον μεγάλο αντιφασιστικό πόλεμο»

Στο θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης κατά την επετειακή τελετή στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για τη συμπλήρωση 74 χρόνων από την απελευθέρωση της πρωτεύουσας από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής. (αναλυτικά)


 

«Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις που θα στοχεύουν σε μια συμφωνημένη λύση του Κυπριακού»

Την εκτίμηση του ότι ο γγ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, στην έκθεση που θα παρουσιάσει τη Δευτέρα και στην οποία θα αναλύει τις προθέσεις του, «σε αυτό το στάδιο δεν πρόκειται να αναλάβει μια πρωτοβουλία» για επανεκκίνηση των συνομιλιών στο Κυπριακό, εξέφρασε ο γγ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ερωτηθείς σχετικά σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση διάρκειας μιάμισης ώρας που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. (αναλυτικά)


 

Θετικά μηνύματα στις συναντήσεις Τσακαλώτου με Λαγκάρντ και Τόμσεν στο Μπαλί

Στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. (αναλυτικά)


 

«Ο κ. Σούρλας δημιουργεί θέματα εκ του μη όντος»

Στις κατηγορίες που εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Ένωσης Τέκνων, Συγγενών και Φίλων Πεσόντων κατά το Έπος 1940 – 41, Γιώργος Σούρλας, με αφορμή τις τελετές ενταφιασμού των 573 Ελλήνων που έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940, απαντούν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών. (αναλυτικά)


 

«Ενοχλεί η ανοιχτή ΕΡΤ»

Ο Λ. Κρέτσος έδωσε στοιχεία που φανερώνουν την ποιοτική διαφορά, αλλά και την μείωση στο κόστος λειτουργίας, μεταξύ της ΕΡΤ και της ΝΕΡΙΤ που έστησε η κυβέρνηση Σαμαρά μετά το «μαύρο». (αναλυτικά)


 

ΕΡΓΑΝΗ: 288.369 νέες θέσεις εργασίας, η υψηλότερη επίδοση εννεάμηνου από το 2001

Την υψηλότερη επίδοση εννεάμηνου έτους από το 2001 έως σήμερα κατέγραψε το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ». (αναλυτικά)


 

Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Η κατάθεση του αστυνομικού που κρατούσε το μαχαίρι

Την μαρτυρία του αστυνομικού που έχει καταγραφεί σε βίντεο να κρατάει με γυμνά χέρια το επίμαχο μαχαίρι στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου φέρνει στη δημοσιότητα ο 105,5 Στο Κόκκινο. - Aδύνατον να ταυτοποιηθούν οι δύο άνδρες με τους οποίους συνομίλησε ο Ζακ μπροστά στο αρτοποιείο, η απάντηση της αστυνομίας στο αίτημα του ανακριτή. (αναλυτικά)


 

«Η χρήση της Α’ προβλήτας του λιμανιού παραμένει δημόσια και αποδίδεται στην τοπική κοινωνία»

Δήλωση της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) για την παράδοση των κτιρίων της Α' Προβλήτας του Λιμανιού στο Δήμο Θεσσαλονίκης. (αναλυτικά)


 

«Με ιδιαίτερη ανακούφιση θα συμβάλλω στην ανεύρεση των αιτιών και ευθυνών της τραγωδίας στην Αν. Αττική»

Δήλωση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου σχετικά με την κλήση της για εξέταση αναφορικά με την τραγωδία στην Ανατολική Αττική της 23ης Ιουλίου. (αναλυτικά)


 

Σε 40.000 ευρώ ανέρχεται η αξία της ρευματοκλοπής στο Da Capo

Aπό την εξέταση του ιστορικού των καταναλώσεων της παροχής, επιβεβαιώνεται η παρέμβαση στον μετρητή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών. (αναλυτικά)


 

250 οδηγούς αναμένεται να προσλάβει ο ΟΑΣΘ μέσω ΑΣΕΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα και αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι τυπικές διαδικασίες για την προκήρυξη, μέσω ΑΣΕΠ, 250 θέσεων εργασίας οδηγών προκειμένου να καλυφθούν οι επιχειρησιακές ανάγκες του ΟΑΣΘ. (αναλυτικά)


 

Αύξηση 9,4% στον αριθμό οικοδομικών αδειών τον Ιούλιο

Ανοδικά κινήθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο εφέτος, με τον όγκο να αυξάνεται κατά 17,8% (αναλυτικά)


 

«Εντυπωσιάζουν οι ρυθμοί ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού»

Τα εύσημα στην Ελλάδα για την ανάπτυξη του τουρισμού δίνει η πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC), Γκλόρια Γκεβάρα Μάνσο, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εντυπωσιακό, υπογραμμίζει, πως τη στιγμή που η ανάπτυξη του τουρισμού σε παγκόσμια κλίμακα ανέρχεται στο 4,6%, η Ελλάδα τρέχει με ρυθμό ανάπτυξης 6% το 2017. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)