to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:26 | 04.04.2014

leftist

Πολιτική

Τα φιλαράκια των ναζί δεν μπορούν να κυβερνούν άλλο

Το "Μπαλτάκος-γκέιτ" αποτελεί την πολιτική ταφόπλακα για την κυβέρνηση Σαμαρά.


Φτάσαμε στο σημείο που τα πράγματα έχουν γίνει τόσο φανερά, που δεν χρειάζονται πολλά λόγια ούτε για να τα αναλύσεις ούτε για να υποδείξεις τους υπεύθυνους. Το βίντεο των κολλητών Μπαλτάκου-Κασιδιάρη εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τη Χρυσή Αυγή. Η τάχα μου αντισυστημική Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται θεραπαινίδα της Διαπλοκής και κρατικό παραμάγαζο. Μια εγκληματική συμμορία που κινούταν με όλη της την άνεση στους διαδρόμους της εξουσίας. Είναι απαραίτητο λοιπόν η δικαστική έρευνα εναντίον της να στρέψει το ενδιαφέρον της στη διασύνδεση των ναζί με τον κρατικό μηχανισμό και την κάλυψη που αυτός τους προσέφερε.

Το "Μπαλτάκος-γκέιτ" αποτελεί επίσης την πολιτική ταφόπλακα για την κυβέρνηση Σαμαρά.

Δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση της μια κυβέρνηση της οποίας ο πραγματικός συντονιστής, κι εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, εκφράζει ανοιχτά τη συμπάθειά του σε φασιστικές αντιλήψεις κι είναι φιλαράκι με τους χρυσαυγίτες δολοφόνους.

Δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση της μια κυβέρνηση που μετέτρεψε μια εγκληματική οργάνωση σε συνομιλητή κι ενδεχόμενο εταίρο.

Δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση της μια κυβέρνηση που έσπασε το μεγάλο ταμπού της μεταπολεμικής Ευρώπη, αναγορεύοντας τους ναζί σε φίλια πολιτική δύναμη.

Δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση της μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει την απονομή δικαιοσύνης από τη σκοπιά των δημοσκοπήσεων και των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι επικίνδυνη για τον λαό και τη δημοκρατία. Πρέπει να φύγει τώρα.

tags: editorial

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)