to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:00 | 15.03.2017

Πολιτική

Τζανακόπουλος - Κικίλιας σε... τηλεμαχία απόψε στον ΑΝΤ1

Απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στις 19:00, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο εκπρόσωποι των κομμάτων, αποδεχόμενοι την πρόσκληση που τους απηύηθυνε ο Νίκος Χατζηνικολάου - Με πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο «απάντησε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη λαθροχειρία Κικίλια και "Ελεύθερου Τύπου" που αλλοίωσαν τα λεγόμενά του στην ΕΡΤ σχετικά με τη μη ύπαρξη επιπρόσθετων δημοσιονομικών επιβαρύνσεων, για πρώτη φορά, κατά το κλείσιμο αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος


«Δεκτή» κάνει μέσω twitter ο Δ. Τζανακόπουλος την πρόταση του Ν. Χατζηνικολάου να φιλοξενηθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το debate με τον Βασίλη Κικίλια, debate το οποίο πρότεινε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε παραποίηση δηλώσεών του από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ. 

«Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας κ. Τζανακόπουλε», η απάντηση Κικίλια ο οποίος επιχειρεί να «αναδείξει» διάσταση απόψεων του κυβερνητικού εκπροσώπου με τον πρωθυπουργό ως προς τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2018.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στη συνέχεια, και πάλι μέσω twitter, αναρωτιέται: «Κύριε Κικίλια, πήγε μεσάνυχτα. Ακόμη να απαντήσετε στην πρόσκληση του κ. Ν. Χατζηνικολάου», για να πάρει την απάντηση από τον Β. Κικίλια: «Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα; Μην αγχώνεστε κ. Τζανακόπουλε Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. "Όποτε θέλετε" σας είπα».

Στη θετική ανταπόκριση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος παρενέβη εκ νέου, μέσω twitter:

«Σήμερα στις 19:00 στον Αντενα και τον Νικο Χατζηνικολάου! Ελπίζουμε να έρθει και ο Β. Κικίλιας». «Ο κόσμος υποφέρει και ο κ. Τζανακόπουλος ξεχειλίζει από αλαζονεία. Τα υπόλοιπα απόψε στο Αντέννα» έγραψε ο κ. Κικίλιας.

 

Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση ξεκίνησε όταν χτες ο Β. Κικίλιας αναπαρήγαγε, συνοδεία ειρωνικού σχολίου, το δημοσίευμα του "Ελεύυθερου Τύπου" από τον τίτλο του οποίου είχε αφαιρεθεί σκόπιμα η λέξη «επιπλέον» (λέξη που περιλαμβάνεται στο κείμενο του δημοσιεύματος):

Και ο Δ. Τζανακόπουλος υπενθύμισε την ακριβή φράση (διαβάστε ολόκληρη τη συνένετυξη εδώ) καλώντας τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ σε ζωντανό διάλόγο αντί των «ευφάνταστων tweets»:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)