to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:41 | 31.07.2018

Κοινωνία

Σύζυγος συμβούλου του Μητσοτάκη η δήθεν «συγγενής» που έγραψε την «οργισμένη» επιστολή για το Μάτι;

Σύζυγος του δημοσιογράφου και συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου φέρεται να είναι η υπογράφουσα ως Αννίτα Π. , την «οργισμένη» επιστολή που διακινήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε social media και ιστοσελίδες, με τίτλο «Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου».


Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη επιστολή η σύζυγος του Μπ. Παπαπαναγιώτου, εκμεταλλευόμενη την συναισθηματική φόρτιση των ημερών και τη γνωριμία της με την οικογένεια Φύτρου, ασκεί δριμεία κι ευθεία κριτική στον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος ο σύμβουλος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε σήμερα να παραδεχτεί ότι η συγγραφέας της επίμαχης επιστολής είναι η σύζυγος του, έπειτα από δημόσια ερώτηση μέσω Facebook που του απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Παπαδημούλης: Ντροπή που τα φιλικά προς τη ΝΔ, ΜΜΕ, δημοσίευσαν μια αναξιόπιστη επιστολή

«Έχουν ξεφύγει εντελώς τα υπόγεια του Μοσχάτου; Κύριε Παπαναγιώτου ισχύει ότι η "συγγενής θυμάτων της τραγωδίας" που έγραψε οργισμένη και εμετική επιστολή εναντίον του Πρωθυπουργού είναι η σύζυγος σας; Αν ισχύει ,ο κύριος Μητσοτάκης του οποίου είστε σύμβουλος, το ξέρει; Η είναι πρωτοβουλία σας;», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Πολάκης.

«Κύριε Πολάκη, οι γυναίκες του «Ρήγα» έλεγαν: «Δεν είμαι του πατρός μου, δεν είμαι του αντρός μου, είμαι ο εαυτός μου».Προφανώς το αγνοείτε. Αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε το περιεχόμενο του κειμένου αυτοτελώς κ δίχως σεξισμό και γι αυτό καταφεύγετε σε φτηνό αντιπερισπασμό», απάντησε στο Twitter ο δημοσιογράφος και στέλεχος της ΝΔ, ομολογώντας ότι πρόκειται για τη σύζυγο του... δια αντιπερισπασμού.

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυναίκες του «Ρήγα Φεραίου» απαντούν στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου

Στο Twitter άρχισε να διακινείται η πληροφορία ότι συγγραφέας της επιστολής είναι η σύζυγος του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου η οποία εκμεταλλεύεται πολιτικά τη γνωριμία της με την αδικοχαμένη οικογένεια. Ερωτηθείς σχετικά ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου από τον Κώστα Βαξεβάνη, με εριστικό τρόπο απέφυγε να απαντήσει.

(διαβάστε περισσότερα εδώ)

Σημειώνεται ότι η τραγική μητέρα της οικογένειας Φύτρου, Βαρβάρα Βουκάκη, που έχασε τον σύζυγο της και τα δύο της παιδιά στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι,  με ανακοίνωση της απεύθυνε παράκληση προς τα ΜΜΕ και τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να μην αναδημοσιεύουν απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εκείνη και μιλούν εξ ονόματός της ή της οικογένειάς της.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει: 

"Όλες αυτές τις μέρες μας έχει συγκινήσει το πραγματικό ενδιαφέρον συγγενών, φίλων αλλά και απλού κόσμου για το οικογενειακό μας δράμα και τον άδικο χαμό των αγαπημένων μας, Γρηγόρη, Εβίτας και Ανδρέα.

Από την πρώτη στιγμή, όλοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με ότι και όπως μπορούσαν και όλοι με αγκάλιασαν με πραγματική αγάπη ζητώντας μου να κάνουν ότι θα μπορούσαν για να βοηθήσουν.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά, θα ήθελα με τη σειρά μου να ζητήσω και εγώ κάτι. Μια παράκληση σε όλους εσάς τον απλό κόσμο, τους φίλους αλλά και τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου.

Θα ήθελα όπως όλοι σεβαστήκατε την παράκλησή μας για μη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών ή την τελετή της ταφής των αγαπημένων μας, το ίδιο να κάνετε και στη συνέχεια με οτιδήποτε σχετικό στο οποίο θα θέλατε να αναφερθείτε αναφορικά με τον χαμό της οικογένειάς μου.

Θα ήθελα να σεβαστείτε αυτή μου την παράκληση και να αποσύρετε πιθανά κείμενα ή αναρτήσεις που μας αφορούν άμεσα ή έμμεσα και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή μου. Για μένα αυτή η σιωπή σας θα είναι αρωγός και ένδειξη συμπαράστασης στο προσωπικό μου δράμα.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους,

Βαρβάρα Βουκάκη".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)