to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:18 | 22.08.2019

Πολιτική

Σύσκεψη υπό τον Αλ. Τσίπρα: Τα πρώτα βήματα για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ

Στόχος είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης


Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22/8 στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με συμμετοχή του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου Μιχάλη Καλογήρου, και του Εκπροσώπου Τύπου Αλέξη Χαρίτση.

Στη σύσκεψη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει και της παρουσίας του Προέδρου στη ΔΕΘ στις 14 Σεπτέμβρη.

Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, την διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για το σκοπό αυτό την ερχόμενη Τρίτη 27/8 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Στόχος είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

«Η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της Οργανωτικής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος», υπογραμμίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση του Αλ.Τσiπρα με τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)