to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:15 | 18.02.2020

Αθλητισμός

Σύσκεψη στα δικαστήρια ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Τη δέσμευση ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί σε ομαλό κλίμα το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ


Τη δέσμευση ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί σε ομαλό κλίμα το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ που συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπό τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.
Εκ μέρους του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη συμμετείχε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης ενώ ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Βαγγέλη Συντυχάκη.
Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ είχαν μετά το πέρας της σύσκεψης ξεχωριστή, ο καθένας, συνάντηση με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου, υπεύθυνος για θέματα αθλητικής βίας, έθεσε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων προ των ευθυνών τους.
Παρόντος και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανου Ζαρκαντζιά, ο κ. Βουρλιώτης φέρεται να κάλεσε τις δύο πλευρές να συμβάλλουν προς την κατεύθυνση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, αποφεύγοντας δηλώσεις και ενέργειες που μπορούν να πυροδοτήσουν κλίμα έντασης, εντός και εκτός γηπέδου.
Ανάλογες συστάσεις απηύθυνε νωρίτερα προς τους κ.κ. Γκαγκάτση και Συντυχάκη και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κ. Παναγιωτόπουλος που προήδρευσε της σύσκεψης. Σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. (μεταξύ αυτών ανώτεροι αξιωματικοί του Σώματος και στελέχη της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής, της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), της "Λίγκας", αλλά και άνθρωποι της ασφάλειας του "Δικεφάλου του Βορρά".
Κατά την 45λεπτη σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας τα οποία σχεδιάστηκαν ενόψει της αναμέτρησης ενώ ζητήθηκε η εφαρμογή τους σε απόλυτο βαθμό, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)