to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:43 | 23.10.2012

Πολιτική

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών σήμερα (Επεισόδιο 1.345,75)

Νέα πολιτική σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 15:00.


Οι κ.κ. Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος θα εξετάσουν τις τελευταίες λεπτομέριες του πακέτου των μέτρων, το οποίο αναμένεται να έλθει στη Βουλή ως νομοσχέδιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου να αποφασισθεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την χώρα μας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η ψήφιση των μέτρων τοποθετείται στην πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Επίσης, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις από τις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους της τρόικας.

Παράλληλα, την Πέμπτη προγραμματίζεται τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

Και μέσα σε όλα αυτά, το ΠΑΣΟΚ καταρρέει.  Ο Πάγκαλος στηρίζει Σαμαρά "όλοι μαζί με τον Σαμαρά, είναι η μόνη διέξοδος". Ο Λοβέρδος αφήνει να εννοηθεί ότι μετά την ψήφιση των μέτρων θα προχωρήσει στη συγκρότηση νέου φορέα και ο Χρυσοχοϊδης θέτει εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα αλλαγής ηγεσίας.

Η ΔΗΜΑΡ, παρά την δήλωση ότι δεν θα στηρίξει τις αλλαγές στα εργασιακά, δεν έχει θέση κανένα ζήτημα αποχώρησης από την τρικομματική κι αυτό φαίνεται να της κοστίζει. Ήδη μετράει την πρώτη αποχώρηση βουλευτή της, με τον Γ. Μιχελογιαννάκη να μην επιστρέφει την έδρα του στο κόμμα μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Και, φυσικά, η ΝΔ είναι η ΝΔ... Που τα λόγια περιττεύουν, που προχωρά σε κινήσεις πανικού, που χαϊδεύει τα αυτιά της Χρυσής Αυγής και που κρατιέται στην εξουσία (της) με σκληρή καταστολή.

Η ενημέρωση θα συνεχιστεί με τα αποτελέσματα της σύσκεψης των τριών.


Διαβάστε επίσης:

Αντώνης, Βαγγέλης, Φώτης: Φώσκολε, σε φάγαμε!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)