to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:05 | 05.06.2017

Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου: Άθλιο μικροπολιτικό παιχνίδι η πολύμηνη μη λειτουργία των χειρουργείων του νοσοκομείου μας

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, για τα πορίσματα των ΕΔΕ για το νοσοκομείο του νησιού...


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, για τα πορίσματα των ΕΔΕ για το νοσοκομείο του νησιού.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Δημόσια και με υπευθυνότητα τοποθετήθηκε η διοίκηση του νοσοκομείου Ζακύνθου στις 2/6/2017 μετά την επίσημη ενημέρωση της για το περιεχόμενο των πορισμάτων του διοικητικού ελέγχου, που διερεύνησε τις συνθήκες θανάτου της άτυχης συμπολίτισσας μας και των υποτιθέμενων “μετεγχειρητικών επιπλοκών σε άλλους πέντε ασθενείς”.

Παρά το γεγονός ότι όλες οι χειρουργικές αίθουσες ήδη επαναλειτουργούν - όπως ακριβώς και πριν από την αναστολή λειτουργίας τους - μετά από την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη από τις 3 Μαΐου, τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα πορίσματα των ΕΔΕ παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Να θυμίσουμε ότι η ζακυνθινή κοινωνία υπέστη υγειονομική τρομοκρατία και ομηρία. Το σύγχρονο νοσοκομείο μας απαξιώθηκε και κλονίσθηκε η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας σε αυτό. Με την βοήθεια των “καλοθελητών” που δήθεν αγωνιούσαν για τα κλειστά χειρουργεία, το νοσοκομείο μας αποτελούσε πρώτη είδηση σε μαύρα δελτία των 8 και ξύλινα οκτάστηλα εφημερίδων . Με μπόλικη πάντα αντικυβερνητική καταστροφολογία και επιθέσεις για “ανικανότητα και αδιαφορία” .

Οι “καλοθελητές” φυσικά έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ στο χώρο του νοσοκομείου και κάποιες θλιβερές θεραπαινίδες τους. Είναι οι λαλίστατοι βουλευτές της ΝΔ και του Πασόκ. Είναι η άθλια ποσοκο-νεοδημοκρατικη ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ

Τι αποκάλυψαν όμως τα πορίσματα;

  1. Πέραν του θανάτου της άτυχης γυναίκας “στήθηκαν” πέντε ακόμα περιστατικά προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλίμα εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού.

  1. Η αναφορά σε τοξικό παράγοντά από το δίκτυο της κεντρικής παροχής των ιατρικών αερίων ήταν παντελώς κατασκευασμένη.

  1. Ήταν τελείως αδικαιολόγητη η πολύμηνη μη λειτουργία των χειρουργείων και τα όσα υπέστη η ζακυνθινή κοινωνία και οι ασθενείς από την άρνηση που έφθασε μέχρις του σημείου παρεμπόδισης της λειτουργίας των χειρουργείων. Είναι γνωστό το περιστατικό με το διευθυντή της χειρουργικής κλινικής. Το οποίο άλλωστε διερευνά και η δικαιοσύνη.

  1. Την τελική ετυμηγορία για ενέργειες, παραλείψεις η πλημμέλειες που συνδέονται αιτιωδώς με τον θάνατο της άτυχης γυναίκας θα έχει η δικαιοσύνη

Αυτό λοιπόν που αποκάλυψαν τα πορίσματα, είναι το επικίνδυνο για την δημόσια υγεία και επιστημονικά άθλιο μικροπολιτικό παιχνίδι, που στήθηκε με την πολύμηνη μη λειτουργία των χειρουργείων του νοσοκομείου μας

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί, ότι απέναντι σε αυτή την άθλια μεθόδευση στάθηκαν λειτουργοί της υγείας και εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Χάρις σε αυτούς αλλά και την αποφασιστικότητα της διοίκησης του νοσοκομείου σήμερα έχει αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία των χειρουργείων και το κύρος του νοσοκομείου μας.

Προειδοποιούμε όσους μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, εκβιάζουν και απειλούν στο όνομα της ρεβανσιστικής και εκδικητικής πολιτικής επανόδου τους, ότι απλά είναι βαθιά νυχτωμένοι και πανικόβλητοι.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)