to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:39 | 22.11.2016

Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Θρασύδειλη η επίθεση στον Αγ. Δημήτριο, καμία σχέση τα συνθήματα με τους αγώνες για τον Ασύρματο

«Ο Ασύρματος ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο χώρος της διεκδίκησης και της Αλληλεγγύης και όχι ο χώρος απ’ όπου εκπορεύονται τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές επιθέσεις που είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι εξυπηρετούν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου με αφορμή την επίθεση στα γραφεία του


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Δημητρίου και της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αθήνας:

«Η οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου καταδικάζει την θρασύδειλη  επίθεση,  στα γραφεία μας χθες το βράδυ. Τέτοιου είδους ενέργειες που έχουν σκοπό τη χειραγώγηση και τον εκφοβισμό της πολιτικής δράσης μας, θα πέσουν στο κενό. 

Τα συνθήματα που έχουν αναγραφεί στο χώρο κι αναφέρονται στον Ασύρματο, καμία σχέση δεν έχουν με τον αγώνα και τη διεκδίκηση των πολιτών που επί 40 χρόνια αγωνίστηκαν να γίνει ο χώρος πάρκο αναψυχής και πολιτισμού. Ο Ασύρματος ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο χώρος της διεκδίκησης και της Αλληλεγγύης και όχι ο χώρος απ’ όπου εκπορεύονται τέτοιου είδους  αντιδημοκρατικές επιθέσεις που είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι εξυπηρετούν.

Το καλοκαίρι του 2016, ο Ασύρματος παραδόθηκε στους δημότες από την κυβέρνηση της Αριστεράς κι ανήκει πλέον σε αυτούς. Ο Ασύρματος θα γίνει πάρκο που θα το χαίρονται όλοι οι δημότες του Αγίου Δημητρίου ακόμη κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Καλούμε τους συναγωνιστές που μαζί πορευτήκαμε τόσα χρόνια στην  υπόθεση της διεκδίκησης του «Ασυρμάτου» να διαχωρίσουν την θέση τους από αυτές τις ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και φασιστικές πρακτικές.

Επίσης καλούμε τους δημότες του Αγίου Δημητρίου να περιφρουρήσουν το χώρο με τη δράση και τη συμμετοχή τους αγκαλιάζοντας οποιαδήποτε ενέργεια γίνει από δω και στο εξής και που θα έχει σκοπό να μετατραπεί ο Ασύρματος σε ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα πάρκα της Νότιας Αθήνας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)