to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:05 | 20.10.2019

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;

"Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis", σχολιάζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Αμήχανη απάντηση του υπ. Ανάπτυξης


Την εμπλοκή του Άδωνη Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το πολύκροτο σκάνδαλο που προσπαθεί μανιωδώς να σκεπάσει η ΝΔ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: 

«Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς; 

Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis.

Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές".

Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis.

Αδωνις: Το είπα, αλλά όχι ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο

Μετά το σάλο για όσα δήλωσε στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης,  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπ. Ανάπτυξης παραθέτει μέσω twitter αυτό που ονομάζει απομαγνητοφώνηση των δηλώσεών του, σημειώνοντας πως «κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις». 

«Εδώ η ακριβής απομαγνητοφώνηση των όσων πράγματι είπα εγώ στην Ελβετική τηλεόραση, από τα οποία κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις»» γράφει συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων - που βεβαίως δεν μπορεί να διαψεύσει όσα είπε στους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ και ακούσαμε όλοι. Χρησιμοποιεί δε ως απόδειξη ότι καλά τα είπε, τη συγκαταβατική απάντηση της δημοσιογράφου: «Στο τέλος η δημοσιογράφος λέει: "ναι σωστά έχετε απόλυτο δίκιο"»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)