to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:03 | 30.03.2022

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ξεκάθαρη καταδίκη της ρωσικής εισβολής χθες στην συναυλία ειρήνης παρά την λάσπη που έριξαν η ΝΔ και το σύστημά της

«Χαιρετίζουμε τους καλλιτέχνες και τους χιλιάδες πολίτες που έστειλαν εχθές από την Αθήνα αντιπολεμικό μήνυμα, αναδεικνύοντας έτσι το φιλειρηνικό πνεύμα του ελληνικού λάου κόντρα στην λάσπη που η ΝΔ και το σύστημά της έριξε», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Στην μεγάλη συναυλία ειρήνης που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 29/3 στα Προπύλαια αναφέρεται με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, καλώντας την ΝΔ να ξεπεράσει «την αμηχανία της που χαρακτηρίστηκε από τις γνωστές χυδαιότητες κατά της συναυλίας και του κινήματος ειρήνης». 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

Η χθεσινή αντιπολεμική συναυλία κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία ήταν μαζική και ενώθηκε με τις εκατοντάδες διαδηλώσεις και τις πορείες ειρήνης που διεξάγονται σε όλον τον κόσμο.

Χαιρετίζουμε τους καλλιτέχνες και τους χιλιάδες πολίτες που έστειλαν εχθές από την Αθήνα αντιπολεμικό μήνυμα, αναδεικνύοντας έτσι το φιλειρηνικό πνεύμα του ελληνικού λάου κόντρα στην λάσπη που η ΝΔ και το σύστημά της έριξε.

Καλούμε την κυβέρνηση της ΝΔ να ξεπεράσει την αμηχανία της που χαρακτηρίστηκε από τις γνωστές χυδαιότητες κατά της συναυλίας και του κινήματος ειρήνης.

Την καλούμε να αναγνωρίσει το επικίνδυνο λάθος της να στραφεί κατά καλλιτεχνών και κόσμου, οι οποίοι εναντιώθηκαν εκφράζοντας την ξεκάθαρη καταδίκη τους στη ρωσική εισβολή. Και να αναγνωρίσει το λάθος της να κάνει την Ελλάδα μέρος του πολέμου στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία αντί για ανθρωπιστική βοήθεια.

Αν δεν το κάνει θα έχει αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι μέσα στην ανασφάλεια που της προκαλεί η ραγδαία φθορά της είναι ικανή για τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια, διαστρεβλώνοντας και συκοφαντώντας τους πάντες και τα πάντα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)