to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:24 | 12.11.2022

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θύμα του παρακράτους του Μαξίμου κι ο υπ. Εξωτερικών - Επικίνδυνος για τη χώρα ο Κ. Μητσοτάκης

«Αναρωτιόμαστε αν ο κος Μητσοτάκης θα επαναλάβει με την ίδια ένταση τις επιθέσεις που εξαπέλυσε πριν από μια βδομάδα στην εφημερίδα Documento και στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ», σημειώνει το γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «αν θα μιλήσει και πάλι για παραμυθάδες, για πράκτορες των Ρώσων, αν θα απειλήσει και τους δημοσιογράφους του ΒΗΜΑτος με ποινές φυλάκισης 20 ετών, επειδή κατέχουν στοιχεία και αποδείξεις».


«Ο υπουργός Εξωτερικών δέχτηκε Predator πριν έναν χρόνο, θύμα του παρακράτους του Μαξίμου», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επισημαίνει:

«Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το εύρος των προσώπων που τέθηκαν υπό παρακολούθηση από το καθεστώς Μητσοτάκη συνεχίζονται για δεύτερη Κυριακή από την εφημερίδα Documento.

Ωστόσο, αυτήν την Κυριακή ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, που επιβεβαιώνει ότι η λίστα που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι γνήσια, ότι το Predator το προμηθεύτηκε το Μαξίμου, αλλά και ειδικότερα ότι η παρακολούθηση του υπουργού Εξωτερικών κου Δένδια από το παρακράτος του Μαξίμου είναι γεγονός που έλαβε χώρα με κακόβουλο sms, στο κινητό του περίπου πριν από έναν χρόνο.

Αναρωτιόμαστε αν ο κος Μητσοτάκης θα επαναλάβει με την ίδια ένταση τις επιθέσεις που εξαπέλυσε πριν από μια βδομάδα στην εφημερίδα Documento και στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Αν θα μιλήσει και πάλι για παραμυθάδες, για πράκτορες των Ρώσων, αν θα απειλήσει και τους δημοσιογράφους του ΒΗΜΑτος με ποινές φυλάκισης 20 ετών, επειδή κατέχουν στοιχεία και αποδείξεις.

Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον».

«Σε κάθε περίπτωση ωστόσο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «και ανεξαρτήτως των εσωκομματικών ή προσωπικών διαφόρων εντός της κυβέρνησης, η παρακολούθηση του ΥΠΕΞ της χώρας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που θέτει σε διακινδύνευση την εθνική μας ασφάλεια.

Και ο κος Μητσοτάκης είναι ένοχος και εξαιρετικά επικίνδυνος για να κυβερνά τη χώρα».

*

Διαβάστε ακόμη για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών με τη σωρεία αποκαλύψεων:

«Βήμα»: Παρακολουθούσαν και τον Δένδια - «Δείχνει» ευθύνη του Μαξίμου

Yπουργοί, στελέχη του Μαξίμου, δημοσιογράφοι και στελέχη της ΕΥΠ στη νέα λίστα παρακολουθήσεων που αποκαλύπτει το Documento

Ο Λαβράνος μιλάει για πρώτη φορά δημόσια -  Τι λέει για Μητσοτάκη, Krikel, υποκλοπές

Ο Πιερρακάκης έδωσε άδεια στην Intellexa για το Predator, αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής»

Σε πανικό η ΝΔ μετά τις νέες αποκαλύψεις – Εσωτερικό non paper με τη γαλάζια «γραμμή άμυνας»

Ν. Ηλιόπουλος: Η σχέση Λαβράνου - Δημητριάδη αποκαλύπτει το κοινό παρακρατικό κέντρο ΕΥΠ-Predator

Ρ. Σβίγκου: «Το μόνο που απομένει στον κ. Μητσοτάκη είναι η ήττα στις εκλογές»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)