to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:53 | 07.11.2022

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης: Η επίθεση των ΜΑΤ στους οπαδούς του Άρη είναι απότοκο της πολιτικής Θεοδωρικάκου-Μητσοτάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την απαράδεκτη, αναίτια και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ στους φιλάθλους του Άρη στο Περιστέρι Αττικής, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ομάδας τους με τον Ατρόμητο


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης καταδικάζει την απαράδεκτη, αναίτια και προκλητική επίθεση των ΜΑΤ στους φιλάθλους του Άρη στο Περιστέρι Αττικής, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ομάδας τους με τον Ατρόμητο.

Τα βίντεο πολιτών που κατέγραψαν την βίαιη και επικίνδυνη επίθεση των ΜΑΤ κατά των οπαδών αποδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ποια είναι η αντίληψη του κ. Θεοδωρικάκου και του κ. Μητσοτάκη για την ασφάλεια των πολιτών.

Οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από μια ακόμη Ένορκη Διοικητική Εξέταση ή από την καρατόμηση του επικεφαλής της διμοιρίας.

Την ίδια ώρα, η σιωπή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μπροστά στο πρωτοφανές περιστατικό δείχνει την αμηχανία αλλά και την ανευθυνότητα που διακρίνει την κυβέρνηση.

Τα περιστατικά ακραίας αστυνομικής βίας στη χώρα έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχει η πολιτική βούληση να σταματήσουν. Όσες επικοινωνιακές δηλώσεις και ανακοινώσεις κι αν υπάρξουν όλοι καταλαβαίνουν ότι στο τέλος της ημέρας οι πολίτες δεν νιώθουν ασφάλεια σε καμία έκφανση της κοινωνικής τους ζωής.

Η αστυνομική βία και αυθαιρεσία κατά φιλάθλων και κατά της νεολαίας, σε συνδυασμό με παράνομες υποκλοπές, απευθείας αναθέσεις, ενεργειακή κρίση και φτώχεια, συνθέτουν το κάδρο των επιτευγμάτων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόνη διέξοδος για την ελληνική κοινωνία είναι η άμεση προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία και η ανάδειξη μιας προοδευτικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα βάλει τέλος στον κατήφορο της χώρας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)