to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:21 | 22.04.2022

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Θα φάνε και τα πόμολα

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας που αφορά σε βίλα εκατομμυρίων που φέρεται να οικοδομεί ο διοικητής της ΔΕΗ σχολιάζει σε υψηλούς τόνους ότι: «Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από τη ΔΕΗ, για να φτιάχνει ο Στάσσης βίλα εκατομμυρίων»


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759τ.μ. στη Τζια.

Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο.

Τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα.

Αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις.​

Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε το σχόλιο

M. Kριθαρίδης: Τα γαλάζια παιδιά περνάνε ζάχαρη σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 έκανε δήλωση σχετικά με της αποκαλύψεις, στην οποία τονίζει:

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ του κ. Μητσοτάκη –και του κ. Χατζηδάκη τότε– κ. Στάσσης, που ετοιμάζεται να λάβει μισθό 360.000 ευρώ το χρόνο –πέρα από τα μπόνους που μοιράζουν τα golden boys της ιδιωτικοποιημένης πια ΔΕΗ της ΝΔ  (που την ξεπούλησε) και του ΣΥΡΙΖΑ (που είχε δρομολογήσει το ξεπούλημα της)– χτίζει πολυτελείς επαύλεις στη Τζια 759 τ.μ., την ώρα που οι πολίτες λαμβάνουν λογαριασμούς με ρήτρες αναπροσαρμογής στο ύψος των μπόνους των golden αυτών boys.

Η πρόκληση απέναντι στην κοινωνία είναι τόσο μεγάλη, όση βέβαια και η κοροϊδία της Μητσοτάκης Α.Ε., που τάχα μου δήθεν έχει παγώσει την διανομή μερισμάτων της ιδιωτικοποιημένης πια ΔΕΗ, των μετοχών υψηλής αξίας όπως αρέσκονται να λένε οι «επιτελάρχες» του κ. Μητσοτάκη. Είναι όμως σαφές, πως τα γαλάζια παιδιά της Κυβέρνησης μέσα σε αυτές τις συνθήκες περνάνε «ζάχαρη», όπως και η παρασιτική ολιγαρχία της οποίας η αισχροκέρδεια καθημερινά επιδοτείται, τη στιγμή που οι πολίτες περνάνε ενεργειακό «Γολγοθά».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)