to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:02 | 11.08.2021

Πολιτική

«Και πυροσβέστης και επιτελικός» (!): Απάντηση - μνημείο γραφικότητας από τον υπ. ΠροΠο στον ΣΥΡΙΖΑ

Την παρατεταμένη απουσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη αναδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, και ρωτά: Συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; - Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού; - Με μια γραφική απάντηση, ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης απαντά ότι είναι παρών, καθότι είναι «και πυροσβέστης και επιτελικός» (!)


Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει ότι «τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά».

«Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο. Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και επισημαίνει:

«Αναρωτιόμαστε, συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του;

Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο...».

Απάντηση Χρυσοχοϊδη, που δηλώνει «και πυροσβέστης και επιτελικός» (!)

«Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών», δήλωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ερωτά «αν συνεχίζει ο υπουργός να επιτελεί τα καθήκοντα του» σημειώνοντας ότι «είναι εξαφανισμένος».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι. Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Και πυροσβέστης και επιτελικός»: Το twitter σχολιάζει την ανακοίνωση Χρυσοχοΐδη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)