to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:58 | 19.03.2021

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Πήραν πίσω τα βλακώδη «έξυπνα» μέτρα

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη δεν κρύβεται. Ενώ οι πολίτες περίμεναν την υγειονομική ενημέρωση και την προαναγγελθείσα χαλάρωση των μέτρων, η κυβέρνηση έβαλε τον κ. Σκέρτσο να κάνει προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντί για ουσιαστικές παρεμβάσεις, απλά πήρε πίσω τα «έξυπνα μέτρα» που θεσμοθέτησε προ μηνός, επιβεβαιώνοντας πως ήταν βλακώδη και αύξησαν το συνωστισμό και τα κρούσματα», τονίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά τις αποψινές κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα


Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, τονίζεται:

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη δεν κρύβεται. Ενώ οι πολίτες μετά από πεντέμισι μήνες αποτυχημένου λοκντάουν περίμεναν την υγειονομική ενημέρωση για τα επιδημιολογικά δεδομένα και την προαναγγελθείσα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό χαλάρωση των μέτρων, η κυβέρνηση έβαλε τον κ. Σκέρτσο να κάνει προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αντί για ουσιαστικές παρεμβάσεις, απλά πήρε πίσω τα «έξυπνα μέτρα» που θεσμοθέτησε προ μηνός, επιβεβαιώνοντας πως ήταν βλακώδη και αύξησαν το συνωστισμό και τα κρούσματα. Ούτε κουβέντα για ενίσχυση του ΕΣΥ και επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Ούτε κουβέντα για αύξηση των δρομολογίων στα ΜΜΜ, ούτε κουβέντα για τους μεγάλους χώρους εργασίας.

Ούτε κουβέντα για την αυτονόητη συνταγογράφηση των τεστ και στοχευμένους ελέγχους στις εστίες υπερμετάδοσης. Αντίθετα, αφού χρειάστηκε ένας χρόνος για να καταλάβει η κυβέρνηση ότι πρέπει να γίνονται μαζικά και δωρεάν, τώρα προωθεί ράπιντ τεστ για όποιον ενδιαφέρεται να ελεγχθεί, ανοίγοντας  παράθυρο για νέο όργιο απευθείας αναθέσεων.

Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη πως όση χυδαία προπαγάνδα και να επιστρατεύσει πλέον έχει κουράσει με τις αποτυχίες και τις παλινωδίες του. Οι πολίτες ούτε τον εμπιστεύονται, ούτε τον ακούνε».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)