to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:41 | 04.02.2021

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μετά από ένα χρόνο πανδημίας ο Μητσοτάκης συνεχίζει τα «θα» για το ΕΣΥ

«Ο κ. Μητσοτάκης ένα χρόνο σχεδόν μετά την εκδήλωση της πανδημίας στην χώρα και συνεχίζει με τα ‘θα’ για την ενίσχυση του ΕΣΥ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.


«Μιλά για την αύξηση των κρεβατιών στις ΜΕΘ, ξεχνώντας ότι αυτές χρειάζονται πρωτίστως εξειδικευμένο προσωπικό», προσθέτει.

«Μιλά για προσλήψεις, ενώ αρνείται να πάρει μόνιμους γιατρούς. Μιλά για ανταμοιβή του προσωπικού, την ώρα που ασκούνται διώξεις κατά υγειονομικών. Ακόμη και τις εφημερίες τους τις έδωσε μετά από πίεση του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει.

«Και όλα αυτά ενώ ο υπουργός Υγείας χθες από την Βουλή παραδεχόταν ότι το ΕΣΥ έχει μετατραπεί σε σύστημα μίας νόσου, με δραματικές συνέπειες για ασθενείς άλλων παθήσεων που για να επιβιώσουν ωθούνται σε ιδιωτικά νοσοκομεία.», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι υγειονομικοί χάλασαν τη φιέστα Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στο ΚΑΤ

Τις νέες κλίνες ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, που επιδόθηκε σε υποσχεσιολογία: «Να ενισχύσουμε το ΕΣΥ, να το μετατρέψουμε σε ένα νέο ΕΣΥ, σε υποδομές και ανθρώπους, να προσλάβουμε παραπάνω προσωπικό, να ανταμείψουμε και να εκπαιδεύσουμε καλύτερα το υφιστάμενο προσωπικό...»

«Τις ΜΕΘ ανοίγουν οι υγειονομικοί και όχι οι “δωρεές” και οι “χορηγοί”» έλεγε το πανό που είχαν κρεμάσει οι υγειονομικοί του νοσοκομείου ΚΑΤ και με αυτό υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που επιχείρησε να κάνει άλλο ένα επικοινωνιακό σόου για να πείσει ότι η κυβέρνησή του διατηρεί τον έλεγχο της πανδημίας στη χώρα μας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)