to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:55 | 04.12.2020

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Μεγάλος χορηγός της αμφισβήτησης πανδημίας και εμβολίου είναι η κυβέρνηση της ΝΔ

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση της Ν.Δ.


«Ενημερώνουμε τη ΝΔ πως ο μεγαλύτερος χορηγός του κινήματος αμφισβήτησης της πανδημίας και του εμβολίου είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, τόσο με τις αδιανόητες αντιφάσεις της στη διαχείριση της πανδημίας όσο και με το σπάσιμο του lockdown και των μέτρων προστασίας από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και επισημαίνει:

«Αντί στη Νέα Δημοκρατία να προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα από την καθημερινή εκατόμβη νεκρών και την κατάρρευση του ΕΣΥ, ας σκεφτούν πόσο τροφοδοτούν τους συνωμοσιολόγους με την άρνηση δημοσίευσης των πρακτικών της Επιτροπής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ακόμα: «Όσο για το εμβόλιο, προφανώς και όλοι πρέπει να το κάνουν όταν έρθει. Αλλά το εμβόλιο για το αύριο δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης ως σήμερα για όλα αυτά που δεν έχει κάνει. Για τους γιατρούς που δεν προσλαμβάνει, για τα τεστ που δεν συνταγογραφεί, για τις ιδιωτικές ΜΕΘ που δεν επιτάσσει, με αποτέλεσμα την κατάρρευση του ΕΣΥ».

Τι έλεγε η ΝΔ

Σημειώνεται πως σε ανακοίνωσή της νωρίτερα, η ΝΔ ανέφερε πως «όταν μιλούσε κάποιος υπέρ του εμβολίου έκανε “εμπόριο ελπίδας”.Όταν μιλούσε για ατομική ευθύνη “κουνούσε το δάχτυλο”. Όταν απαγορεύθηκαν οι συγκεντρώσεις εν μέσω λοκντάουν “ήταν χούντα”. Όταν ο κ. Πολάκης αγνοούσε επιδεικτικά τα μέτρα και προέτρεπε σε ανυπακοή ήταν... Πέμπτη. Τώρα που ο πρώην υπουργός τους κ. Μαυραγάνης λέει επικίνδυνες ασυναρτησίες ΚΑΤΑ του εμβολίου, πάλι αφωνία από τη λαλίστατη κατά τα άλλα Κουμουνδούρου. Η υπεύθυνη αντιπολίτευση στα καλύτερά της...».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)