to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:58 | 26.01.2023

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Με τι εκβιάζεται ο Χατζηδάκης; - Ήταν «κλουζώ» οι Δημητριάδης και Κοντολέων;»

Είχε προηγηθεί το στρίμωγμα του Κ. Χατζηδάκη στη Βουλή από την κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιας και ο υπουργός Εργασίας υπουργού Εργασίας δεν δείχνει διατεθειμένος να άρει την κάλυψη που παρέχει στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργικό μηχανισμό.


-- εικόνα: Ευρωκίνηση / Γιώργος Κονταρίνης

«Με τι εκβιάζεται ο Χατζηδάκης και υπερασπίζεται τον κ. Μητσοτάκη που τον παρακολουθούσε;», αναρωτιέται στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης στη Βουλή,  αλλά και λίγο νωρίτερα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. «Αν ήταν «κλουζώ» οι Δημητριάδης και Κοντολέων γιατί δεν έκανε μήνυση;», συμπληρώνει η Κουμουνδούρου.

Είχε προηγηθεί το στρίμωγμα Χατζηδάκη στη Βουλή από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Πάνο Σκουρλέτη, μιας και ο υπουργός Εργασίας (και πρώην υπουργός Ενέργειας) δεν δείχνει διατεθειμένος να άρει την κάλυψη που παρέχει στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργικό μηχανισμό. Ο Χατζηδάκης παρακολουθούταν καθ' όλη τη διάρκεια των «μεγάλων deals», επέμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ εντός της αίθουσας.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει ως εξής:

Ο στόχος 5046c, κατά κόσμον Κωστής Χατζηδάκης, σε ένα κρεσέντο αναξιοπρέπειας στη Βουλή υπερασπίστηκε τον ωτακουστή του και αρχηγό του παρακράτους κ. Μητσοτάκη που υπέκλεπτε τις συνομιλίες του από την ΕΥΠ.

Ποιος ξέρει άραγε με τι τον κρατάει ή με τι τον εκβιάζει ο κ. Μητσοτάκης για να φθάσει σε αυτό το σημείο...

Από την ομιλία του ωστόσο προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα:

1. Οι πράκτορες 000 και Κλουζώ, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ο πρωθυπουργικός ανιψιός και γγ του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης και ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων που απομακρύνθηκαν μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, όπως τόνισε ο κ. Χατζηδάκης;


2. Αν ναι, τότε γιατί κανείς, ούτε ο ίδιος, δεν τους έχει κατονομάσει στη Δικαιοσύνη;


3. Γιατί ο κ. Χατζηδάκης δεν έχει κάνει ούτε μία μήνυση σε όσους τον

παρακολουθούσαν επί 8 μήνες; Φοβάται κάτι; Είναι εκβιαζόμενος με προϊόντα των υποκλοπών;


4. Στους Κλουζώ ήταν και η εισαγγελέας της ΕΥΠ κα Βλάχου που υπέγραφε ανά δύο μήνες την ανανέωση της παρακολούθησης Χατζηδάκη, αλλά παραμένει μέχρι και σήμερα στη θέση της;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)