to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:20 | 07.10.2022

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας: Ο κ. Μαραβέγιας να ανακαλέσει τις αθλιότητες εναντίον του Αλ. Μεϊκόπουλου

«Μόνο ως αισχρή και χυδαία μπορεί να χαρακτηριστεί η επίθεση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μαραβέγια εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και του πατέρα του, γιατρού στο ΕΣΥ, Μιχάλη Μεϊκόπουλου. Το θράσος του κυρίου που έλαβε έγκριση χρηματοδότησης 4,2εκ. ευρώ από τον υπ. Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη, με μια ΙΚΕ με κεφάλαιο μόλις 5.000 ευρώ, είναι απύθμενο» τονίζει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Και συνεχίζει: «Πριν δυο μέρες αντί να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει έστω ένα συγγνώμη, έκανε ακατάληπτες τοποθετήσεις, ενώ χθες επιτέθηκε εναντίον όσων αποκαλύπτουν τις σκανδαλώδεις ρυθμίσεις υπέρ των εκλεκτών του Κ. Μητσοτάκη.

Η προσπάθεια του να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης είναι προφανής, όπως και ο πανικός που τον οδηγεί σε αυτή την επιλογή. Επιχειρεί  να στρέψει την προσοχή από το σημαντικό θέμα που αναδείχθηκε και αποκάλυψε την πραγματικότητα της Ελλάδας με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη , Το  πώς δηλαδή χωρίς κεφάλαιο, με μηδενικό ΑΦΜ, εγκρίνονται επιχειρηματικά σχέδια και δρομολογούνται οι διαδικασίες και για την επιδότηση τους και για την χρηματοδότηση τους από Τράπεζες, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα.     

Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Αντίθετα, συμπυκνώνει τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το κοινωνικό κράτος και της ανάπτυξης. Απαξίωση του ΕΣΥ, παραχώρηση λειτουργιών του σε ιδιώτες -με μεγαλύτερο κόστος για το δημόσιο- και ανάπτυξη για ημετέρους. Businessasusual.

Η αλαζονεία τους είναι παροιμιώδης. Από συμβάσεις με κρεοπωλεία που κατασκευάζουν μάσκες, στις αναθέσεις σε εταιρείες που συγκροτούνταν λίγες ώρες πριν τις φωτογραφικές προκηρύξεις με κόστος που έχει ξεπεράσει τα επτά δις, έως εξυπηρετήσεις ημετέρων, ακόμα και βουλευτών τους.

Η ήττα της παράταξης της χρεοκοπίας και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος και η Πολιτική Αλλαγή είναι μονόδρομος για την οικονομική και κοινωνική ανάταση.

Καλούμε τον Κ. Μαραβέγια να ανακαλέσει άμεσα τις απαράδεκτες και άνευ στοιχείων κατηγορίες του εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας και του πατέρα του».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)