to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:56 | 15.07.2021

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Ηλιούπολη: Γιατί δεν έχουν δοθεί ακόμα τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα;

«Η απόπειρα συγκάλυψης μίας τόσο νοσηρής υπόθεσης είναι φρικτή» σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με αφορμή τη δήλωση Γεραπετρίτη περί τεκμηρίου αθωότητας του σωματέμπορα στην Ηλιούπολη, για να δικαιολογήσει ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα


«Ο κ. Γεραπετρίτης που πριν λίγο καιρό δήλωνε πως δεν ήθελαν να ρίξουν στα σκυλιά τον κ. Λιγνάδη, χθες επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας του σωματέμπορα που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 18χρονη από την Ηλιούπολη, για να δικαιολογήσει ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προσθέτει:

«Αυτά ισχυρίζονται χωρίς ντροπή αυτοί που έδιναν με non paper τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη.Την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για κύκλωμα trafficking, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί και το οποίο εξέδιδε και άλλες κοπέλες.

Ο Αλέξης Τσίπρας χθες έθεσε ένα σαφές ερώτημα στη ΝΔ και κανείς δεν έχει το θάρρος να απαντήσει: Είναι μέλος της ΝΔ ο συλληφθείς αστυνομικός; Εάν όχι γιατί δεν το διαψεύδουν;»

«Η απόπειρα συγκάλυψης μίας τόσο νοσηρής υπόθεσης είναι φρικτή» τονίζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ  - ΠΣ

Πελώνη: «Δεν είναι μέλος της ΝΔ»

Σε ερώτηση για το εάν ο κατηγορούμενος αστυνομικός στην υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ερωτά ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αρ. Πελώνη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απήντησε πως «δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Χρ. Σπίρτζης: Πάντα θεσμική η επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη…

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο συλληφθείς βιαστής αστυνομικός είναι μέλος της ΝΔ απάντησε «όχι δεν είναι».

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός να απαντά η κυρία Πελώνη, ως κυβερνητική εκπρόσωπος όλων των Ελλήνων για το κομματικό μητρώο της ΝΔ, ούτε το ότι τρεις μέρες ρωτάμε τη ΝΔ και απάντηση δεν έχουμε λάβει.

Όμως, η κυβερνητική εκπρόσωπος μήπως μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες και για το όνομα του βιαστή αστυνομικού και την φωτογραφία του, για το ενδεχόμενο να γνωρίζουν κάτι περισσότερο τόσο για την παραβατική όσο και την πολιτική δράση του;

Θα μας βοηθήσει για να ελέγξουμε και τη φερεγγυότητα των καταγγελιών που μας έχουν έρθει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)