to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:11 | 22.02.2018

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής αθλιότητα οι απειλές και οι ύβρεις τραμπούκων του κ. Σαμαρά κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι απειλές και οι ύβρεις που εξαπέλυσαν οι τραμπούκοι κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και Άννας Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής συνιστούν πρωτοφανή αθλιότητα για την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας», τονίζει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ


Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ από συνεργάτες του κ. Σαμαρά αναφέρει:

Οι απειλές και οι ύβρεις που εξαπέλυσαν οι τραμπούκοι κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη και Άννας Βαγενά στο εντευκτήριο της Βουλής συνιστούν πρωτοφανή αθλιότητα για την κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, οι συγκεκριμένοι υπήρξαν υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, κατά την περίοδο της προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού, οι συνεργάτες του τόλμησαν να απειλήσουν και να καθυβρίσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας εμφυλιοπολεμική ρητορική, ως εάν να τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η τραγική ειρωνεία του άθλιου περιστατικού αυτού είναι, πως, λίγο νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά είχε ισχυριστεί ότι η παρούσα κυβέρνηση επαναφέρει το φάντασμα του χουντικού Κωνσταντίνου Κόλλια...

Να γνωρίζει καλά ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του πως οι απειλές και οι ύβρεις δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και οποιονδήποτε άλλο. Δυστυχώς για αυτόν, η εποχή του Κ. Κόλλια έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το σχόλιο του Δ. Γάκη και της Άν. Βαγενά για τους τραμπούκους του Σαμαρά στο εντευκτήριο της Βουλής

 
Το επεισόδιο

Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη στο εντευκτήριο της Βουλής από πρόσωπα που δήλωσαν ότι είναι συνεργάτες του γραφείου Σαμαρά εις βάρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Βαγενά και Δημήτρη Γάκη το βράδυ της Τετάρτης.

Μετά την ομιλία του πρ. πρωθυπουργού οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι πλησίασαν τους βουλευτές αποκαλώντας τους «κατσαπλιάδες». Φώναζαν στους βουλευτές πως «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!

Χρειάσθηκε να παρέμβει η φρουρά τη Βουλής η οποία απομάκρυνε τους τραμπούκους για τα περαιτέρω.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)