to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:51 | 06.05.2022

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης: Αποδοκιμάζουμε τη συμπεριφορά του κ. Οικονόμου εις βάρος της σ. Δώρας Αυγέρη

«Οι Ν.Ε. Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη συντρόφισσα βουλευτή, Δώρα Αυγέρη και καταδικάζουν τη συμπεριφορά του κ. Οικονόμου. Επίσης ζητούν από την αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.»


Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με ανακοίνωσή τους, καταδικάζουν την απαράδεκτη και σεξιστική συμπεριφορά του βουλευτή της Ν.Δ., Βασίλη Οικονόμου, ει βάρος της συντρόφισσας βουλευτού Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δώρας Αυγέρη. Κι αν τέτοιες πρακτικές είναι συνηθισμένες για τα στελέχη της κυβέρνησης, δε συμβαίνει το ίδιο με την κοινωνία και τους δημοκρατικούς πολίτες οι οποίοι τις αποδοκιμάζουν.

Οι δηλώσεις και η συμπεριφορά του κ. Οικονόμου μας γεμίζουν αγανάκτηση και θυμό, καθώς, όπως φαίνεται, η Ν.Δ. έχει σκοπό να επιβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο, όχι μόνον τις απόψεις της αλλά και νέα ήθη στην πολιτική! Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν πρόκειται να ακολουθήσει την κυβέρνηση και τη Ν.Δ., στον κατήφορο και να ανεχτεί τέτοιες απαράδεκτες και προσβλητικές συμπεριφορές, αλλά θα βρεθεί απέναντί τους.

Καλούμε το λαό της Θεσσαλονίκης να καταδικάσει και να εκφράσει με κάθε τρόπο την αντίθεσή του και να στείλει το γρηγορότερο την κυβέρνηση εκεί που της αξίζει: στο περιθώριο της Ιστορίας.

Οι Ν.Ε. Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη συντρόφισσα βουλευτή, Δώρα Αυγέρη και καταδικάζουν τη συμπεριφορά του κ. Οικονόμου. Επίσης ζητούν από την αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)