to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:09 | 18.03.2023

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και μεταφερόμενους οπαδούς συνεχίζει την υποκρισία πάνω στην τραγωδία ο Μητσοτάκης»

«Με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και μεταφερόμενους οπαδούς συνεχίζει την υποκρισία πάνω στην τραγωδία ο Μητσοτάκης», τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στη σημερινή εξόρμηση του πρωθυπουργού στο Μαρούσι, όπου και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, ενώ παράλληλα η Κουμουνδούρου κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για «χυδαία υποκρισία».


φωτ. Eurokinissi

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

Ο εδώ και 17 μέρες κρυπτόμενος κ. Μητσοτάκης, μετά την χυδαία αποποίηση ευθυνών, εμφανίστηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Αμερικάνου επικοινωνιολόγου του στο Μαρούσι, υπό την προστασία διμοιριών των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ καθώς και μεταφερόμενων οπαδών της ΝΔ που εμφανίστηκαν ως δήθεν «κάτοικοι που τον επευφημούσαν».

Η χυδαία υποκρισία του δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τη σπουδή του αποκλειστικά για την επικοινωνία και την ψηφοθηρία πάνω στην τραγωδία. Ούτε από το γεγονός ότι κυβερνά 4 χρόνια με ρουσφέτια και αναξιοκρατία και τώρα θυμήθηκε δήθεν να τα βάλει με το  πελατειακό και αναχρονιστικό κράτος.

Επιβεβαιώνεται και από το θράσος  του να μιλήσει για «δικαίωση των θυμάτων» των Τεμπών, την ώρα που για να αποποιηθεί των ευθυνών του έχει βάλει τον κ. Γεραπετρίτη να λέει χυδαία ψέματα πως το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, για να διαψευσθεί από εργαζόμενους, τον ΟΣΕ, σταθμάρχες και εν τέλει και τηλεοπτικά συνεργεία που αποκαλύπτουν ένα γιαπί εκεί που μέχρι τον Ιούλιο του 2019 υπήρχε το κέντρο τηλεδιοίκησης.

--------

Νωρίτερα ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επιστροφή του στις προεκλογικές περιοδείες, στο Μαρούσι, είκοσι μέρες μετά από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη δήλωσε: «Έχω εντολή αυτήν την Ελλάδα που πληγώνει να την αλλάξω και σήμερα θα προχωρήσω σε αυτό το δρόμο με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε αποδείξει ότι η ΝΔ είναι η πραγματική δύναμη αλλαγής και εκσυγχρονισμού».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)