to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:00 | 15.10.2012

left.gr

Πολιτική

ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ: Πο­ρεία στην κοι­νω­νία

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ξεκινήσει μια πορεία προς το λαό και την κοινωνία με πε­ριο­δείες και συ­γκε­ντρώ­σεις στις ο­ποίες θα πά­ρουν μέ­ρος βου­λευ­τές και στε­λέ­χη του χώ­ρου. Η έναρξη γίνεται με την επίσκεψη του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα.



Πο­ρεία στο λαό - Ο Αλέξης Τσίπρας στα Γιάννενα

Η Γραμ­μα­τεία του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ α­πο­φά­σι­σε να υ­πάρ­ξει ά­με­σα πο­ρεία προς τον λαό, με πε­ριο­δείες και συ­γκε­ντρώ­σεις στις ο­ποίες θα πά­ρουν μέ­ρος βου­λευ­τές και στε­λέ­χη του χώ­ρου.

Σήμερα Δευ­τέ­ρα ο Αλέ­ξης Τσί­πρας και α­ντι­προ­σω­πεία του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ θα βρε­θούν στη γα­λα­κτο­βιο­μη­χα­νία Δω­δώ­νη, η ο­ποία πα­ρα­μέ­νει υ­πό κα­τά­λη­ψη. Η α­ντι­προ­σω­πεία του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ θα συ­ζη­τή­σει με εκ­προ­σώ­πους κτη­νο­τρό­φων και με Ενώ­σεις, ε­νώ το ί­διο βρά­δυ ο πρό­ε­δρος της κοι­νο­βου­λευ­τι­κής ο­μά­δας θα μι­λή­σει σε α­νοι­χτή συ­γκέ­ντρω­ση του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ στην πό­λη των Ιωαν­νί­νων


Πα­ρό­μοιες ε­ξορ­μή­σεις θα γί­νουν και σε άλ­λες πό­λεις, κυ­ρίως ε­κεί που υ­πάρ­χουν α­νοι­χτά κοι­νω­νι­κά μέ­τω­πα. Χα­ρα­κτη­ρι­στι­κή εί­ναι η φρά­ση στε­λε­χών του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ: «Δεν πρέ­πει να πε­ρι­μέ­νου­με να έρ­θει ο κό­σμος σε μας. Πρέ­πει ε­μείς να πά­με σ' αυ­τόν».



Ανοιχτές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα

Πλη­θαί­νουν οι α­νοι­χτές συ­νε­λεύ­σεις του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ΕΚΜ σε ό­λη την Ελλά­δα, με τον κό­σμο να συμ­με­τέ­χει ε­νερ­γά στη συ­ζή­τη­ση, κυ­ρίως για τα μέ­τρα και τους τρό­πους α­ντί­στα­σης. Κοι­νός πα­ρoνο­μα­στής των συ­νε­λεύ­σεων η μα­ζι­κό­τη­τα, το κα­λό κλί­μα, η α­παί­τη­ση α­πό έ­ναν ευ­ρύ­τε­ρο κό­σμο να κλι­μα­κώ­σει ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ την α­ντι­πα­ρά­θε­σή του με την κυ­βέρ­νη­ση, να συμ­βά­λει στην αλ­λη­λεγ­γύη, στις α­ντι­στά­σεις και να ορ­γα­νώ­σει το μέ­τω­πο κα­τά της φα­σι­στι­κής α­πει­λής και της Χρυ­σής Αυ­γής.



Στο δρόμο προς τη Συνδιασκεψη

Ταυτόχρονα προετοιμάζεται η συν­διά­σκε­ψη με διαρκείς διαβουλεύσεις για την ι­δε­ο­λο­γι­κή δια­κή­ρυ­ξη, τα προ­γραμ­μα­τι­κά στοι­χεία, αλ­λά και ζη­τή­μα­τα δο­μής και λει­τουρ­γίας. Να υ­πεν­θυ­μί­σου­με ό­τι η Γραμ­μα­τεία του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ α­πο­φά­σι­σε να με­τα­θέ­σει χρο­νι­κά την πα­νελ­λα­δι­κή συν­διά­σκε­ψη για τις αρ­χές Δε­κεμ­βρίου, κα­θώς κρί­θη­κε ως  προ­τε­ραιό­τη­τα η συμ­με­το­χή στις α­γω­νι­στι­κές κι­νη­το­ποιή­σεις .

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)