to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:32 | 03.12.2014

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία στα ΚΕΠΑ Αθήνας και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγ. Δημητρίου

Με αφορμή την Παγκόσμια και Εθνική μέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του Τμήματος ΑμεΑ του κόμματος, πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 03/12, περιοδεία στα ΚΕΠΑ Αθήνας και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγ. Δημητρίου.


Στα ΚΕΠΑ Αθήνας, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στρατούλης Δημήτρης, Ζαχαριάς Κώστας, Καφαντάρη Χαρά και Σταθάς Γιάννης, μαζί με τους συντονιστές του Τμήματος ΑμεΑ Χρήστο Σβάρνα και Βιβή Τσαβαλιά και το μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μαντά περιόδευσαν στους χώρους τους και συνομίλησαν με εργαζόμενους, γιατρούς, ΑμεΑ και γονείς τους. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι τα ΚΕΠΑ έχουν μετατραπεί σε εργαλείο βασανισμού και ταλαιπωρίας των ΑμεΑ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει πρωτοβουλίες για την ομαλοποίηση της λειτουργίας τους και για να χορηγούνται στα ΑμεΑ οι συντάξεις, τα προνοιακά επιδόματα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέχρι την έκδοση απόφασης που θα πιστοποιεί και θα αξιολογεί την αναπηρία τους.

Στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγ. Δημητρίου, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου Βασιλική, Ξανθός Ανδρέας και Βαμβακά Τζένη, μαζί με στελέχη του Τμήματος ΑμεΑ και της Τοπικής Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και της Δημοτικής Παράταξης «ΜΕΤΕΧΩ», ξεναγήθηκαν στους χώρους και τα εργαστήρια του ΕΕΕΕΚ, συνομίλησαν με τη Διοίκηση, τους εργαζόμενους και το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το ΕΕΕΕΚ και οι εκπαιδευόμενοι σε αυτό, αλλά και για το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν με ευαισθησία και ζήλο οι εκπαιδευτικοί ενός σχολείου, το οποίο συμβάλει έμπρακτα στην άρση του αποκλεισμού των ΑμεΑ από την εκπαίδευση, την κατάρτιση και την επαγγελματική προοπτική.


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)