to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:20 | 21.03.2017

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μ. Βαρβιτσιώτης να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ, ώστε να μη χρειάζεται να λαμβάνει μήνυμα από τη Ν.Δ.

«Η σημερινή παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι “Πρώτη Γραμμή”, ήταν αποκαλυπτική για τις θέσεις του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εργασιακές σχέσεις» σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μιλτ. Βαρβιτσιώτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

Η σημερινή παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι “Πρώτη Γραμμή”, ήταν αποκαλυπτική για τις θέσεις του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εργασιακές σχέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Μ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε αρχικά πως το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, σημειώνοντας πως “είμαστε μαζί με την κυβέρνηση” σε ό,τι αφορά τις ομαδικές απολύσεις και τις συλλογικές συμβάσεις. Λίγο αργότερα, όμως, και αφού... “έλαβε μήνυμα”, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανακάλεσε λέγοντας πως η κυβέρνηση κινείται ιδεοληπτικά σε ό,τι αφορά τον συνδικαλιστικό νόμο και τον νόμο για τις απεργίες.

Συστήνουμε στον Μ. Βαρβιτσιώτη να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ για τις εργασιακές σχέσεις ώστε, την επόμενη φορά που θα κληθεί να τοποθετηθεί σε τηλεοπτικό πάνελ, να μη χρειαστεί να “λάβει μήνυμα” από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.


Μέσω Twitter, ο Μ. Βαρβιτσιώτης, (δεν) απαντά στην παραπάνω ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, εμμένοντας στην «κωλοτούμπα». «Αγαπητό γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, δεν χρειάζεται ανακοίνωση κάθε φορά που θίγουμε κεκτημένα συνδικαλιστών. Ο καλός ο μαθητής στην υπογραφή φαίνεται» έγραψε ο ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)