to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:22 | 23.03.2017

Πολιτική

Παραιτήθηκε ο χυδαιολόγος «άριστος» της ΟΝΝΕΔ - Τι αναφέρουν Σία Αναγνωστοπούλου και ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την κατακραυγή, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ και παραιτήθηκε ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης που σχολίασε χτες με χυδαίο τρόπο τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ. Ντάισελμπλουμ - Ο χυδαιολόγος φρόντισε να κλείσει τον λογαριασμό του στο twitter και το προσωπικό του blog, αλλά τα φιλοχρυσαυγίτικα «μαργαριτάρια» του ήρθαν στο φως - Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε νωρίτερα τον Κυρ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του


Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμφθηκε ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης, του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή, μετά τον σάλο που προκάλεσε η χυδαία επίθεσή του στη Σία Αναγνωστιπούλου: «Οι θέσεις που εξέφρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Νέων της ΝΔ και προσθέτει: «Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».

Η Σία Αναγνωστοπούλου δεν άφησε αναπάντητη τη φραστική επίθεση του στελέχους της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας:

"Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή..."

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη χυδαία επίθεση στελέχους της ΟΝΝΕΔ στη Σία Αναγνωστοπούλου:

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ. Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επιδόθηκε σε ένα άκρως σεξιστικό υβρεολόγιο, με αφορμή ένα πολιτικό σχόλιο της Σ. Αναγνωστοπούλου για τις υποτιμητικές και σεξιστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup σχετικά με τους λαούς του Νότου της Ευρώπης. Καλούμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του. 


 

Η χυδαία επίθεση στη Σία Αναγνωστοπούλου

Ο Εμμανουήλ Κούλας, διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, σε ένα ανεπανάληπτο δείγμα «αριστείας» και... ήθους, σχολιάζει τη δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Ντάισελμπλουμ...

...και η... αφάνεια

Σήμερα το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έκλεισε τον λογαριασμό του στο twitter και το προσωπικό του blog...

Μάλλον κάποια πράγματα θα είχε να κρύψει, ο τρισμέγιστος ακροδεξιός... διανοητής και υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής:

Φωτογραφία της Μαρία Μπαλάφα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)