to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:55 | 04.05.2018

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γεωργιάδης προδίδει τον πανικό του

«Το μόνο που απομένει στον Μητσοτάκη είναι να τον καθαιρέσει - Εκτός βέβαια αν θέλει να του παραδώσει την προεδρία της ΝΔ»


«Το νέο κρεσέντο χυδαιολογίας και συκοφαντίας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ  προδίδει τον πανικό του», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και απεθυνόμενος προς τον γαλάζιο αντιπρόεδρο σημειώνει το εξής: «Να είναι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι, οι αρμόδιες αρχές θα διαλευκάνουν την υπόθεση και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν».

«Το μόνο που απομένει στον κ. Μητσοτάκη είναι να τον καθαιρέσει. Εκτός βέβαια αν θέλει να του παραδώσει την προεδρία της ΝΔ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωσή του.

Χυδαιολογίες, συκοφαντίες κι απειλές

Φιλοξενούμενοι του Άρη Πορτοσάλτε ήταν σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Σκάνδαλα στην Υγεία δήλωσε «στέλεχος της ΝΔ».

Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης (με τη βοήθεια του κ. Πουλή) καταφέρθηκε κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κατηγορώντας τον για στοχευμένη τοποθέτηση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημοσίας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου, για την  οποία είπε ότι είναι «κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ», απειλώντας την ότι «θα λογοδοτήσει για τις πράξεις της». Πήγε μάλιστα ένα βήμα παραπέρα απειλώντας συνολικά τους υπαλλήλους που ασχολούνται με την διερεύνηση των «αμαρτιών» του ΚΕΕΛΠΝΟ με διώξεις.

Μην εστιάζοντας στην ουσία της υπόθεσης για τα πεπραγμένα του στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την περίοδο υπουργίας του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέφερε το θέμα της εταιρείας φύλαξης που έθεσε στην Εξεταστική ο Σταμάτης Πουλής, κάνοντας λόγο για «σπείρα». Ο δε Πουλής έσπεσε να σημειώσει ότι το Σωματείο του ΚΕΕΛΠΝΟ, του οποίου ηγείται, κατέθεσε αγωγή η κατά της κ. Παπασπύρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης έχει δώσει όλες τις απαντήσεις για την υπόθεση, καταθέτοντας ο ίδιος ενώπιον της Επιτροπής.

Να σημειωθεί ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, χθες, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη «είχε ξεχάσει» πως είχε μια εταιρία στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην την δηλώνει, ως όφειλε, στο Πόθεν Έσχες του, απείλησε και πάλι με αγωγές.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)