to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:32 | 11.05.2018

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία λέξη για το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ στο άρθρο Μητσοτάκη

Στο σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Φιλελεύθερο επαναλαμβάνονται οι ίδιες κοινοτοπίες περί ανανέωσης και η γνωστή καταστροφολογία. Καμία λέξη για το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ, αναφέρει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του προέδρου της Ν.Δ., Κυρ. Μητσοτάκη, στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ αναφέρει:

Στο σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Φιλελεύθερο επαναλαμβάνονται οι ίδιες κοινοτοπίες περί ανανέωσης και η γνωστή καταστροφολογία. Καμία λέξη για το πολιτικό πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ.

Ωστόσο τις προηγούμενες μέρες ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε αρκετές πτυχές από το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά του, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά αντιγραφή των συνταγών των πιο ακραίων κύκλων των δανειστών και επανάληψη της διακυβέρνησης Σαμαρά. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για απολύσεις στο δημόσιο και για εκχώρηση τομέων του  σε επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ χαρακτήρισε το 8ωρο και τις σταθερές εργασιακές σχέσεις “παρωχημένες έννοιες”.

Φυσικά και δεν υπάρχει τίποτα νέο και τίποτα ελπιδοφόρο στην επιστροφή των πιο σκληρών αντικοινωνικών πολιτικών που έφεραν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και τους πολίτες σε απόγνωση.

Το μόνο, όμως, πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο από το άρθρο Μητσοτάκη είναι ότι τα έσοδα στα κομματικά ταμεία της ΝΔ φτάνουν, όπως ο ίδιος λέει, τα 1,86 εκατομμύρια ευρώ. Θα αποπληρώσει άραγε με αυτό το ποσό μέρος των απλήρωτων δανείων της ΝΔ που φτάνουν τα 200 εκατομμύρια; Αυτή θα ήταν μια πραγματικά καινοτόμα ενέργεια!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)