to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:42 | 28.03.2017

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου: Ούτε την στοιχειώδη πολιτική δεοντολογία

«Αντί να προσκαλέσει στα εγκαίνια του γηπέδου εκπρόσωπο της κυβέρνησης, καλεί την αντιπολίτευση να κόψει κορδέλα και επιλέγει να τιμήσει μάλιστα τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον βουλευτή και πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, που δεν έκαναν τίποτα για την αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου»


Η ανακοίνωση:

Πρόσφατα αποπερατώθηκε στον Δήμο Ιλίου το έργο της κατασκευής του Γηπέδου Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ιλίου, συνολικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για το Ίλιον, καθώς προβλέπεται να στεγάσει τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της πόλης μας.

Το εν λόγο έργο ολοκληρώθηκε χάρη στις προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το 2015 και έπειτα. Να σημειωθεί πως μέχρι το 2014 και με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση, ούτε ένα ευρώ δεν είχε δοθεί για την ολοκλήρωση του.

Και ενώ έχουν συμβεί όλα τα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, «πρωτοτυπεί» και διδάσκει «νέα ήθη» για τη Δυτική Αθήνα:

Αντί να προσκαλέσει στα εγκαίνια του γηπέδου εκπρόσωπο της κυβέρνησης, καλεί την αντιπολίτευση να κόψει κορδέλα και επιλέγει να τιμήσει μάλιστα τον πρώην Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον βουλευτή και πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, που δεν έκαναν τίποτα για την αποπεράτωση του συγκεκριμένου έργου.

Μια τέτοια απρέπεια δεν ξανάγινε ποτέ στα χρονικά από διοίκηση Δήμου. Προφανώς, η στοιχειώδης πολιτική δεοντολογία δε χωράει στην προσπάθεια που καταβάλλει τον τελευταίο καιρό ο Δήμαρχος Ιλίου να εξασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση, δημιουργώντας τακτικές συμμαχίες με τα κόμματα και τους πολιτικούς που ευθύνονται για την συνολική υποβάθμιση της Δυτικής Αθήνας και χτίζοντας γέφυρες με την δεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Σε ό,τι μας αφορά, η στάση του δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση με κορμό την Αριστερά θα συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, με μοναδικό σκοπό να απαντήσουν στις μεγάλες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής για τους πολίτες του Ιλίου και κατ’ επέκταση της Δυτικής Αθήνας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)