to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:20 | 04.07.2013

Κοινωνία

ΣΥΡΙΖΑ: Η περίπτωση του εκπαιδευτικού στη Λάρισα είναι μόνο η αρχή μίας βιομηχανίας διώξεων

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας


Τη συμπαράστασή τους στο διωκόμενο εκπαιδευτικό Στέφανο Γκουλιώνη, που παρουσιάστηκε σήμερα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, κατηγορούμενος για «ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας» και με πιθανή συνέπεια την απόλυσή του, δήλωσε με την παρουσία του έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας, με επικεφαλής τις βουλευτίνες Ηρώ Διώτη (Λάρισας) και Παναγιώτα Δριτσέλη (Τρικάλων) και εκπροσώπους του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας.

Εν αναμονή της απόφασης, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λάρισας επισημαίνει τα εξής:

«Η περίπτωση του εκπαιδευτικού στη Λάρισα είναι μόνο η αρχή μίας βιομηχανίας διώξεων που έχει στήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων. Βαφτίζοντάς τους “επίορκους”, έχει φορτώσει στους δημοσίους υπαλλήλους όλα τα δεινά της χώρας, αλλά αποκρύπτει ότι ο μόνος υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση είναι οι ίδιοι που έχουν κυβερνήσει διαχρονικά την χώρα.

Σαμαράς και Βενιζέλος, Μανιτάκης και τώρα Μητσοτάκης, προσπαθούν να στρέψουν τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες τη μία απέναντι στην άλλη, στοχεύοντας στη δημιουργία κλίματος κοινωνικού κανιβαλισμού. Η σημερινή όμως συγκέντρωση συμπαράστασης στον διωκόμενο δάσκαλο ήταν η καλύτερη απάντηση του κόσμου, ότι αυτά τα κόλπα πλέον δεν πιάνουν. Ότι ο “εχθρός” δεν είναι ο διπλανός, αλλά η δικομματική κυβέρνηση που με τις πολιτικές της έχει φέρει την Ελλάδα στη δεινότερη κατάσταση.

Είμαστε σίγουροι ότι, υπό το βάρος της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης του κόσμου, η κατηγορία θα καταπέσει και οι προσπάθειες στοχοποίησης εργαζομένων θα πέσουν στο κενό».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)