to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:49 | 24.08.2018

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ κλείνει το μάτι σε απολύσεις εργαζομένων από την ΕΡΤ

Η Ν.Δ. δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει ότι επιθυμεί μια ΕΡΤ παρία του τηλεοπτικού τοπίου


«Η Ν.Δ. δεν χάνει ευκαιρία να υπενθυμίζει ότι επιθυμεί μια ΕΡΤ παρία του τηλεοπτικού τοπίου, που θα υπάρχει μόνο για να της κλέβουν τα πλάνα οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Μια ΕΡΤ που δεν θα μπορεί να προσφέρει ούτε μυθοπλασία ούτε πρωτότυπο πρόγραμμα, ούτε αθλητισμό στους Έλληνες πολίτες», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση.

«Και βέβαια η Ν.Δ. δεν θα μπορούσε παρά να κλείνει το μάτι σε απολύσεις εργαζομένων, που είναι και η βασική της επιδίωξη, όπως έδειξε και το πρόσφατο παρελθόν», σημειώνει επισης ο ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στις εξαγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «στην ΕΡΤ που θα επανιδρύσει δεν θα έχουν θέση οι γκάουλαϊτερ του ΣΥΡΙΖΑ».

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με με το ΔΣ της "Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ"

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωση της η ΝΔ, απαντώντας σε χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, ανέφερε:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν εκπλήσσεται από τη νέα παραληρηματική ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Όπως και από το γεγονός ότι το Δ.Σ. της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν δείχνει καν να ενοχλείται από τις κατάπτυστες ανακοινώσεις που εκδίδει, εδώ και τρία χρόνια, μια δράκα συνδικαλιστών η οποία αντιμετωπίζει την Ε.Ρ.Τ. ως φέουδό της και δεν το κρύβει καν.
 
Είναι μάταιος κόπος να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στη σημερινή ΠΟΣΠΕΡΤ τι σημαίνει αξιολόγηση. Πόσο μάλλον αμεροληψία στις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές.
 
Επειδή, όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν θα απολυθεί κανείς από το μόνιμο προσωπικό της Ε.Ρ.Τ. προκάλεσαν την εύλογη αγανάκτηση όσων τηλεθεατών έχουν απομείνει να παρακολουθούν -έστω και τυχαία στο ζάπινγκ- το όργιο της Συριζαϊκής προπαγάνδας, οφείλουμε μια αυτονόητη διευκρίνιση: 

Στη νέα ακομμάτιστη Ε.Ρ.Τ. που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες απαιτούν να έχουν μια δημόσια τηλεόραση πολυφωνική και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα την απολαμβάνουν πολύ σύντομα και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος».

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανταπαντά στη Ν.Δ.: Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)