to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:37 | 08.08.2018

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κόμμα της αυθαιρεσίας

Τι αναφέρει η Κουμουνδούρου με αφορμή το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με τροπολογία βουλευτών της Ν.Δ. για τα αυθαίρετα κτίσματα


«Η σημερινή αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με τροπολογία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με την οποία “πάγωναν” τα πρόστιμα και οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων κτισμάτων, επιβεβαιώνει πως η Ν.Δ. δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κόμμα της αυθαιρεσίας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας τα εξής:

Η επίμαχη τροπολογία, η οποία είχε κατατεθεί λίγες μέρες πριν την προκήρυξη των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, υπογραφόταν από τους βουλευτές της περιφέρειας υπολοίπου Αττικής της ΝΔ Γιώργο Βλάχο και Θανάση Μπούρα, αλλά και από τον γνωστό και μη εξαιρετέο για τις... κλωτσιές του ανεξάρτητο, τότε, βουλευτή της ίδιας περιφέρειας Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος είναι πλέον βουλευτής του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη. Με την τροπολογία αυτή, οι 3 βουλευτές ζητούσαν να ανασταλεί “η βεβαίωση, εκτέλεση και είσπραξη προστίμων και εκδοθεισών διοικητικών πράξεων βάσει του νόμου 998/1979 για την προστασία των δασικών οικοσυστημάτων μέχρι την κύρωση των δασικών χαρτών”.

Ο κ. Οικονόμου, άλλωστε, είναι ο ίδιος που, δύο χρόνια πριν, είχε καταθέσει στη Βουλή ερώτηση με την οποία ζητούσε την εξαίρεση της περιοχής του Ματιού από τους δασικούς χάρτες!

Τα παραπάνω αναδεικνύουν πως το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη έχει διαχρονική σχέση τόσο με την οικοδόμηση πελατειακών δικτύων όσο και με την οικοδόμηση αυθαιρέτων. Ταυτόχρονα, ακυρώνουν τις υποκριτικές αιτιάσεις της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ, σύμφωνα με τις οποίες ο Κυρ. Μητσοτάκης ζητούσε κατεδαφίσεις από το 2007.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)