to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:30 | 02.06.2019

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η δήλωση Γεννηματά σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας

«Η δήλωση της κ. Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας» επισημαίνει σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση της κας Γεννηματά:

Η δήλωση της κας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας.

Ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ.

Και από αύριο όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας.


Η δήλωση της Φ. Γεννηματά

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφο τους υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη των εκλογών. Σήμερα με τις επιλογές τους θα δώσουν ένα τέλος στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στην αυτοδιοίκηση, στις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στην Αθήνα.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Γιώργου Καμίνη. Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχθούν με το ΚΙΝΑΛ. Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις, με αυτό τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και εμείς η πραγματικά προοδευτική παράταξη, το ΚΙΝΑΛ, που έχει ρίζες, ιστορία, παρόν και μέλλον να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή της κυριαρχίας της Δεξιάς που τροφοδότησε η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

«Λυπάμε για την απόφαση του Βαγγέλη Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη αναμέτρηση και για το Κίνημα αλλά και για τη χώρα θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και σημαντικά από οποιαδήποτε θέση. Οι απόντες από αυτήν τη μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ξεκαθάρισε ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος σε οποιοδήποτε περιφέρεια ήθελε με σταυρό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)