to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:58 | 07.10.2018

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ακροδεξιά αθλιότητα του αντιπροέδρου της Ν.Δ., κ. Γεωργιάδη, δεν έχει όριο

Η ακροδεξιά αθλιότητα του αντιπροέδρου της Ν.Δ., κ. Γεωργιάδη, δεν έχει όριο. Έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται την καθηγήτρια της σχολής του, για τις ναζιστικές και ρατσιστικές θεωρίες περί αρίας φυλής, και μόνο μετά την κατακραυγή διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ


Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακροδεξιά αθλιότητα του Α. Γεωργιάδη:

Η ακροδεξιά αθλιότητα του αντιπροέδρου της Ν.Δ.,  κ. Γεωργιάδη, δεν έχει όριο. Έφτασε στο σημείο να υπερασπίζεται την καθηγήτρια  της σχολής του, για τις ναζιστικές και ρατσιστικές θεωρίες περί αρίας φυλής, και μόνο μετά την κατακραυγή διέκοψε τη συνεργασία μαζί της.

Για αυτές τις άκρως επικίνδυνες αντιλήψεις των ναζιστών αιματοκυλίστηκε η Ευρώπη και εκατομμύρια άνθρωποι βρήκαν φριχτό θάνατο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης οφείλει να απολογηθεί για τη στάση του όπως και για το γεγονός ότι με τη δική του ανοχή βρήκαν χώρο έκφρασης τέτοιες αθλιότητες.

Ο δε κ. Μητσοτάκης, που τον κρατάει ακόμα στη θέση του αντιπροέδρου της Ν.Δ., οφείλει να αντιληφθεί ότι, με την κάλυψη που του παρέχει, είναι έκθετος απέναντι στον ελληνικό λαό αλλά και στη διεθνή κοινή γνώμη.


Η «Μεγάλη του Αδώνιδος Σχολή« και η προβολή ναζιστικών θεωριών

«Υπάρχει Αρία φυλή και είναι οι Έλληνες». Αυτό ισχυρίστηκε μία από τις δασκάλες της σχολής του Άδ. Γεωργιάδη «Ελληνική Αγωγή».

Η θρησκειολόγος Βασιλεία Στεργιοπούλου, που δίδασκε το μάθημα της «Απόκρυφης Γνώσεως» κάθε Πέμπτη στις 18:30-20:30 υποστήριξε μετά βεβαιότητας ότι από βάθη του χρόνου πάντα υπήρχε η Αρία Φυλή και αυτοί ήταν οι Έλληνες.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι τις ιδέες και τα σύμβολα μας τα έκλεψαν κάποιοι (ντράοηκε να πει οι Ναζί...).

Δείτε το σχετικό βίντεο που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο:

Με ανάρτησή του στο Twitter, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Άδ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι:

«Η συνεργασία με την κα Στεργιόπουλου διεκοπη, κατόπιν δικής μου αποφάσεως».

Ο Άδωνις γνώριζε καλά

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», μπορεί να απέλυσε από την επιχείρησή του «Ελληνική Αγωγή» τη Βασιλεία Στεργιοπούλου ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι δεν γνώριζε τις απόψεις της. Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν ότι την απέλυσε μόλις πήραν δημοσιότητα όσα «δίδασκε» στην «Ελληνική Αγωγή».

Όπως αποδεικνύεται από το απόσπασμα της εκπομπής του στις 5.10.2017, είναι ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης εκείνος που παρουσίασε στους υποψήφιους πελάτες του τη Βασιλεία Στεργιοπούλου, αναφέροντας ότι πρόκειται για «ειδικευμένη» στα ζητήματα αυτά.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης να προβάλει και τα βιβλία της συνεργάτιδάς του. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει και ένα με εικόνα αρχαίου αγγείου στο εξώφυλλο, όπου είναι ζωγραφισμένος ο «διπλούς μαίανδρος», δηλαδή η σβάστικα. Έτσι ώστε να λαμβάνει το μήνυμά του αμέσως και ο «αμύητος» Νεοέλληνας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)