to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:03 | 25.06.2021

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για στοχοποίηση υγειονομικών: Τη χυδαία συνταγή Μητσοτάκη ακολουθεί ο βουλευτής του Κ. Μαραβέγιας

«Κάποιες νοσηλεύτριες προσπαθούν, οι περισσότερες όμως είναι αδιάφορες, τσακώνονται ώρες μεταξύ τους, δεν μπαίνουν στους θαλάμους, δεν υπάρχει κουδούνι να καλέσεις αν έχεις ανάγκη...»: στις χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Κ. Μαραβέγια, με τις οποίες στοχοποιεί τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και ιδιώτη ιατρού, Κωνσταντίνου Μαραβέγια, με την οποία ενοχοποιεί τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ για τις ανεπάρκειες στα νοσοκομεία, καυτηριάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

Υπενθυμίζεται πως ο Κ. Μαραβέγιας, βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός ιατρός της περιοχής, δραστηριοποιούμενος εδώ και χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, δήλωσε μιλώντας μάλιστα σε επιτροπή της Βουλής, αναφερόμενος στο προσωπικό του νοσοκομείου Βόλου, πως «κάποιες νοσηλεύτριες προσπαθούν, οι περισσότερες όμως είναι αδιάφορες, τσακώνονται ώρες μεταξύ τους, δεν μπαίνουν στους θαλάμους, δεν υπάρχει κουδούνι να καλέσεις αν έχεις ανάγκη, βάζεις τις φωνές ή βαράς με ότι βρεις τα μεταλλικά κάγκελα του κρεβατιού και ελπίζεις να σε ακούσουν. Μπορεί να περάσουν και τρεις ώρες και να μην έρθει κανείς».

ΣΥΡΙΖΑ: Ακολουθεί τη χυδαία συνταγή Μητσοτάκη

«Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ κ. Μαραβέγια, ο οποίος τυγχάνει και γιατρός στο επάγγελμα, αποτελεί την επιτομή της αντίληψης των κυβερνητικών στελεχών για το σύστημα υγείας και τις συνέπειες της πανδημίας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Παρασκευής, και επισημαίνει:

«Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι δεν αποτελεί πηγή του κακού για την κατάσταση στα νοσοκομεία η υποστελέχωση του ΕΣΥ, η υποχρηματοδότηση του και ευρύτερα οι ακάλυπτες ανάγκες υγείας των πολιτών, αλλά οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες.

Στην αρχή η κυβέρνηση τους χειροκροτούσε, μετά τους άφησε αβοήθητους και τώρα τους ζητάει και τα ρέστα για την ανεπάρκειά της.

Στην πραγματικότητα δεν κάνει κάτι άλλο από το να χρησιμοποιεί την ίδια χυδαία συνταγή του κ. Μητσοτάκη: για όλα του φταίνε οι άλλοι.  Του φταίνε οι πολίτες, η νεολαία, οι εργαζόμενοι, όσοι θέλουν, αλλά δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν. Και τώρα οι νοσηλευτές»

«Ο μόνος που δεν φταίει για τίποτα είναι ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές του», καταλήγει δηκτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Οι ήρωες με τις μπλε ποδιές γίνονται τώρα οι "κακοί" των νοσοκομείων»

«"Καρότο και μαστίγιο": Από τα "μεγάλα ευχαριστώ στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες" σε ανάγνωση επιστολών που κατακεραυνώνουν και τους δείχνουν ως υπαίτιους για τα προβλήματα των δημόσιων νοσοκομείων. Τα χειροκροτήματα φαίνεται στους νοσηλευτές κρατούν μέχρι να καλυφθεί ο κρότος της κυβερνητικής ανεπάρκειας, των αστοχιών και της αποτυχίας, τονίζει στην απάντησή του στον Κ. Μαραβέγια ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλ. Μεϊκόπουλος.

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Ανήθικη η δήλωση Μαραβέγια

Απαντώντας στην αήθη επίθεση του Κ.Μαραβέγια στους νοσηλευτές του Ε.Σ.Υ. και συγκεκριμένα στην αναφορά του σε αξιολόγηση των νοσηλευτών, δείχνοντας ουσιαστικά απολύσεις, ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Είναι απαράδεκτο, είναι ανήθικο αυτό που κάνατε, εν είδει «καρφώματος» των εργαζομένων. Εσείς δεν ήσασταν που θα χειροκροτούσατε από τα μπαλκόνια τους ήρωες νοσηλευτές; Εσείς δεν ήσασταν που λέγατε τα μεγάλα τα λόγια τα παχιά, η Ν.Δ. και οι Βουλευτές της και οι Υπουργοί της; Τόσο ψέμα και τόση απάτη, μπορεί να χωρέσει; Παράγετε περισσότερη απάτη απ’ αυτήν που μπορεί να καταναλώσει η ελληνικός λαός, ο οποίος σας «έχει πάρει χαμπάρι». Με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις δεν πετυχαίνετε τίποτα» (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)