to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:28 | 13.02.2017

Πολιτική

Δεν είναι «Έλληνες εθνικιστές», είναι ναζί, αντισημίτες, μισάνθρωποι, λέει για τη Χρυσή Αυγή ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η απάντηση στους νοσταλγούς του ναζισμού δεν μπορεί παρά να δοθεί από ένα μαζικό, αντιφασιστικό κίνημα. Από έναν διαρκή, κοινωνικό και πολιτικό αγώνα» τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας ότι «όσοι τους στηρίζουν δεν έχουν απολύτως καμιά δικαιολογία»


«Το βίντεο που αποκαλύπτει η σημερινή «Εφημερίδα των Συντακτών» επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζισμού στην Ελλάδα» τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «όλες οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου μορφώματος επιβεβαιώνονται».

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «δεν είναι Έλληνες εθνικιστές, είναι ναζί, αντισημίτες, μισάνθρωποι».

«Το γνωρίζαμε, το έχουν νιώσει στο πετσί τους τα πολυάριθμα θύματα των πογκρόμ τους, μετανάστες, εργαζόμενοι, αντιφασίστες, με κορυφαίο τον Παύλο Φύσσα. Ο ναζισμός δεν είναι μια πολιτική ιδεολογία, αλλά ένα οργανωμένο έγκλημα. Όσοι τους στηρίζουν δεν έχουν απολύτως καμιά δικαιολογία» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι «η απάντηση στους νοσταλγούς του ναζισμού δεν μπορεί παρά να δοθεί από ένα μαζικό, αντιφασιστικό κίνημα. Από έναν διαρκή, κοινωνικό και πολιτικό αγώνα, ενάντια σε κάθε λογής αρνητές ή νοσταλγούς, αλλά και σε όσους διολισθαίνουν διαρκώς σε ακροδεξιά ρητορεία, κλείνοντας το μάτι στη Χρυσή Αυγή».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Το βίντεο που αποκαλύπτει η σημερινή «Εφημερίδα των Συντακτών» επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζισμού στην Ελλάδα. Όλες οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί για τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου μορφώματος επιβεβαιώνονται. Δεν είναι «Έλληνες εθνικιστές», είναι ναζί, αντισημίτες, μισάνθρωποι.

Το γνωρίζαμε, το έχουν νιώσει στο πετσί τους τα πολυάριθμα θύματα των πογκρόμ τους, μετανάστες, εργαζόμενοι, αντιφασίστες, με κορυφαίο τον Παύλο Φύσσα. Ο ναζισμός δεν είναι μια πολιτική ιδεολογία, αλλά ένα οργανωμένο έγκλημα. Όσοι τους στηρίζουν δεν έχουν απολύτως καμιά δικαιολογία.

Η απάντηση στους νοσταλγούς του ναζισμού δεν μπορεί παρά να δοθεί από ένα μαζικό, αντιφασιστικό κίνημα. Από έναν διαρκή, κοινωνικό και πολιτικό αγώνα, ενάντια σε κάθε λογής αρνητές ή νοσταλγούς, αλλά και σε όσους διολισθαίνουν διαρκώς σε ακροδεξιά ρητορεία, κλείνοντας το μάτι στη Χρυσή Αυγή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)