to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:52 | 25.10.2013

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Φαιδρός ο Κεδίκογλου

Απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον σχολιασμό του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την 28η Οκτωβρίου


«Ο παραληρηματικός, φαιδρός και διχαστικός λόγος του κυβερνητικού εκπροσώπου συνιστά το μόνιμο χαρακτηριστικό του. Δεν αξίζει κανείς να ασχολείται μαζί του»


Με την παραπάνω φράση απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγο στην ανακοίνωση νωρίτερα του κυβερνητικού εκπροσώπου  με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Σε αυτήν, ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωνε:

«Είναι πρωτοφανής, εμπρηστική, και προσβλητική για το δημοκρατικό πολίτευμα και την Ιστορία του Ελληνικού λαού η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί σε διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας, αφού κατάλαβε ότι παρά τις συνεχείς «επαναστατικές» εκκλήσεις του και τον διχαστικό του λόγο, δεν μπορεί να συγκινήσει ούτε τους δικούς του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συμμετοχή γονιών και μαθητών στην εθνική επέτειο για να «οργανώσει την ανατροπή της κυβέρνησης». Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα ότι το 1940 ενώθηκαν όλοι οι Έλληνες –παραμερίζοντας κάθε πολιτική ή άλλη διαφορά- για να αποκρούσουν την επίθεση του φασισμού και να υπερασπιστούν την πατρίδα μας. Ο Ελληνικός λαός είναι βέβαιο ότι θα απομονώσει όποιον επιχειρήσει να αμαυρώσει την εθνική επέτειο και το μήνυμα της. Καλούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα να αποδοκιμάσουν τις ακρότητες του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προασπιζόμενα την ίδια τη Δημοκρατία. Όμως ας γνωρίζει ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του πως για ό,τι επιχειρήσουν να συμβεί στις παρελάσεις, την αποκλειστική ευθύνη θα έχουν οι ίδιοι !»

*  * *

Διαβάστε ολόκληρο το Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: Η ιστορία γράφεται μέσα από τους αγώνες που δίνουν οι λαοί

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)