to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:49 | 26.05.2013

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Τρικάλων: Ελλάδα και Ναζισμός είναι έννοιες αντίθετες

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


     Η ΧΑ με τον ακραίο ρατσιστικό και ξενοφοβικό λόγο της, μετατοπίζει το πολιτικό σύστημα σε ακροδεξιές θέσεις, διευκολύνοντας τα συστημικά κόμματα με τη θεωρία των δυο άκρων να εμφανίζονται ως κεντρώα. Χρησιμοποιώντας ψευδώς ένα αντισυστημικό λόγο και προσπαθώντας να εμφανιστεί ως αντισυστημική δύναμη, λειτουργεί ως ανάχωμα, εμποδίζοντας με τον εθνικιστικό και μισάνθρωπο παραλήρημα την κοινή γνώμη να αντιληφθεί τις ταξικές διαιρέσεις, και τα πραγματικά πολιτικά επίδικα της συγκυρίας. 

     Η ΧΑ δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στον συνταξιούχο που αγωνίζεται να επιβιώσει. Δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στους αγρότες και τα προβλήματα τους, δίπλα στους αγώνες των νέων που διεκδικούν καλύτερη παιδεία και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Η ΧΑ δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στον εργαζόμενο που διεκδικεί ένα καλύτερο μεροκάματο, στον άνεργο που αγωνιά για το μέλλον του. Η ΧΑ δε βρέθηκε ΠΟΤΕ δίπλα στους αγώνες της ελληνικής κοινωνίας, ήταν πάντα απέναντι της και ΕΝΑΝΤΙΟΝ, με πρόσφατο παράδειγμα – μεταξύ άλλων – τις θέσεις υπέρ των εφοπλιστών

  Γι' αυτό η ΧΑ είναι χρήσιμη για το σύστημα.

     Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ναζιστικό μόρφωμα. Έχει διδαχτεί την ιδεολογία του Γκαίμπελς και νομίζει ότι η προπαγάνδα θα πιάνει για πάντα. Πάγια τακτική της, να χτυπάει αδύναμους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους, να επιτίθεται και μετά να παρουσιάζεται ως θύμα, να μην αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη της, να ξαναγράφει ετσιθελικά την Ιστορία, να παριστάνει τη φιλάνθρωπη και την αντισυστημική,  να παραποιεί την Αλήθεια, να στηρίζει το κεφάλαιο και να στέκεται απέναντι στα κινήματα, και συχνότατα μάλιστα να επιτίθεται εναντίον τους μαζί με τα ΜΑΤ.

     Η Χρυσή Αυγή κάνει κακό στους ανθρώπους. Διδάσκεται χρόνια τώρα από τις πρακτικές του χιτλερισμού και θέλει να τις διδάξει και στα νήπια. Με τη νομιμοποίηση που της έδωσε μερίδα του πληθυσμού, τις εφαρμόζει κιόλας. Κάνει κακό στην κοινωνία ολόκληρη, εναντίον της οποίας θα στραφεί αν της αφήσουμε πόρτες ανοιχτές. Ελλάδα και Ναζισμός είναι έννοιες αντίθετες.

     Η πατριδοκαπηλία της «Χρυσής Αυγής», η μεταμφίεσή της σε «αντισυστημική»,το ψεύτικο υποκριτικό της ενδιαφέρον για τον ελληνικό λαό, που πλήττεται από τις αντιλαϊκές πολιτικές των Μνημονίων, δεν πρέπει να παρασύρει κανένα.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ νομού Τρικάλων καλεί τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να ενεργοποιηθούν μαζικά για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας. Ο τόπος της θυσίας των 5 ΕΠΟΝιτών, ας είναι η εκκίνηση της απάντησης των Τρικαλινών στους νοσταλγούς του Χιτλερ.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)