to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:45 | 02.04.2013

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Όχι στα δηλητηριασμένα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνονται το Σαββατοκύριακο στη Ζάκυνθο με την πρόφαση της διανομής ελεημοσύνης και την άσκηση μαύρης προπαγάνδας στους κατοίκους του νησιού μας.

Η Χρυσή Αυγή φοράει το φιλανθρωπικό προσωπείο της και παίζοντας το ρόλο του καλού Σαμαρείτη, διεκδικεί χώρο στο νησί μας. Ο πραγματικός της, όμως, στόχος είναι να καταφέρει να αποκτήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στην κοινωνία. Η πάγια τακτική της ναζιστικής Χρυσής Αυγής (των απογόνων των γερμανοτσολιάδων, των βασανιστών της Μακρονήσου και της χούντας) είναι να χτυπάει αδύναμους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους, να επιτίθεται και μετά να παρουσιάζεται ως θύμα, να μην αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη της, να ξαναγράφει την Ιστορία με το «έτσι θέλω», να παριστάνει τη φιλάνθρωπη και την αντισυστημική,  να παραποιεί την Αλήθεια, να στηρίζει το κεφάλαιο και να στέκεται απέναντι στα κινήματα, και συχνότατα μάλιστα να επιτίθεται εναντίον τους. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ναζιστικό μόρφωμα.

Αύριο, θα είναι αυτοί που θα ξυλοκοπούν απεργούς ή θα τραμπουκίζουν καταστηματάρχες που αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία. Γιατί έτσι είναι οι χρυσαυγίτες : το παίζουν καμπόσοι μόνο στους αδύναμους.

Επίσης η Χρυσή Αυγή έχει διδαχτεί την ιδεολογία του Γκαίμπελς και νομίζει ότι η προπαγάνδα θα πιάνει για πάντα όπως στην ανακοίνωση που έβγαλαν για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως στο νησί μας όλοι γνωριζόμαστε και έτσι εμφανίζεται πιο αποκαλυπτικά η τακτική της Χρυσής Αυγής να σπιλώνει ανθρώπους και συνειδήσεις.

Η δημοκρατική Ζάκυνθος θα τους γυρίσει την πλάτη. Δεν πρέπει να δεχθεί κανένας να μπει στην ουρά σαν το κακομοίρη για να λάβει την ελεημοσύνη από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Μπορεί η κοινωνία να μαστίζεται από τις πολιτικές των μνημονίων αλλά φασίστες δεν πρόκειται να γίνουμε. Εξάλλου ποτέ καμία φιλανθρωπία δεν βοήθησε συνολικά την κοινωνία.

Αυτό που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους και όρθιες είναι η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, οι σχέσεις αλληλοβοήθειας, η κοινοκτημοσύνη και ο αγώνας ενάντια σε ότι μας καταδυναστεύει τη ζωή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)