to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:25 | 21.01.2014

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αμείλικτα ερωτήματα και σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση του Χ. Ξηρού

Ταύτιση απόψεων ΣΥΡΙΖΑ-Γιωτόπουλου "ανακάλυψε "η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου. "Τα συγχαρητήριά μας στη ΝΔ για το νέο δείγμα πολιτικής σοβαρότητας που έχει να επιδείξει προς τον ελληνικό λαό", η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ


Η πρώτη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που πυροδότησε την αντιπαράθεση

Αντί η ΝΔ να καταφεύγει σε γελοίες επιθέσεις ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δήθεν δεν καταδικάζει την τρομοκρατία, καλό θα ήταν να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα γύρω από τη φυγή του Χρ. Ξηρού, που εγείρουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες σχετικά με την κυβερνητική «ολιγωρία».

Κυρίως, χρειάζεται να απαντήσει στο κατά πόσο η αντιμετώπιση του Χ. Ξηρού ως κρατουμένου, τόσο μέσα στη φυλακή όσο και κατά τις άδειες του, διέφερε από αυτή των υπολοίπων και κατά πόσο αυτή η προνομιακή αντιμετώπιση συνέβαλε στη φυγή του.

Αντί αυτού, το κυβερνητικό κόμμα επιλέγει το δρόμο της μαύρης προπαγάνδας και της έμμεσης αξιοποίησης της υπόθεσης της 17Ν σε ένα ρεσιτάλ πλήρους πολιτικής ανευθυνότητας που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και αφήνει εντελώς έκθετο τον ίδιο τον κ. Σαμαρά.

Η απάντηση της εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων κα Άννα Ασημακοπούλου, σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Χριστόδουλο Ξηρό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, από το να υιοθετήσουν απολύτως, τις γελοιότητες του αρχηγού των δολοφόνων της 17Ν, Γιωτόπουλου. Το ερώτημα είναι πλέον ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Ο Γιωτόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ ή ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιωτόπουλο;

Όσο για την ταύτιση των απόψεών τους, αρκεί, απλώς, κάποιος να αντιπαραβάλει τις δηλώσεις τους».

"Τα συγχαρητήριά μας στη ΝΔ..."

"Τα συγχαρητήριά μας στη ΝΔ για τη νέα της συνταρακτική «αποκάλυψη» και το νέο δείγμα πολιτικής σοβαρότητας που έχει να επιδείξει προς τον ελληνικό λαό. Για τα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από τη φυγή του Χ. Ξηρού έχει κάποια άποψη ή να περιμένουμε την απάντηση του ίδιου του X. Ξηρού;", σχολίασε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)