to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:37 | 26.02.2018

Αθλητισμός

Σύντομα η UEFA θα εγκρίνει την τέταρτη αλλαγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της

Ο προβληματισμός σχετικά με την κατάσταση των παικτών, λόγω της επιβάρυνσης από το απαιτητικό πρόγραμμα, αναγκάζει την UEFA να προχωρήσει σε αλλαγές, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες να διεξάγουν μια τέταρτη αλλαγή σε όλα τα παιχνίδια και σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο.


 Η UEFA θα εγκρίνει σύντομα την τέταρτη αλλαγή σε όλους τους αγώνες της. Ο προβληματισμός σχετικά με την κατάσταση των παικτών, λόγω της επιβάρυνσης  από το απαιτητικό πρόγραμμα, αναγκάζει την UEFA να προχωρήσει σε αλλαγές, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες να διεξάγουν μια τέταρτη αλλαγή σε όλα τα παιχνίδια και σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο. 
 Στο παρελθόν, συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA ενέκριναν τη διενέργεια  αλλαγών στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων των γυναικών κάτω των 19 ετών το 2016 (στη Γερμανία) και 2017 (Γεωργία), στο Ευρωπαϊκό Γυναικών 2016 (Σλοβακία) και 2017 ( Βόρεια Ιρλανδία) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών  U21 του 2017 (Πολωνία). Μετά τη μελέτη σε αυτά τα τουρνουά, η UEFA φαίνεται αποφασισμένη να εισαγάγει μόνιμα την τέταρτη αλλαγή, όπως ειπώθηκε στην εκτελεστική επιτροπή που  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Μπρατισλάβα.  
 Επιπλέον ο Αλεξάντερ Τσεφερίν, επισήμανε και πάλι την ανησυχία για την υπερβολική  βία και  ότι συνέβη στο Μπιλμπάο την περασμένη Πέμπτη, όπου σκοτώθηκε ένας αστυνομικός. Οι τιμωρίες θα γίνουν πιο σκληρές, ενώ μέλη της εκτελεστικής επιτροπής ζήτησαν τη μέγιστη συνεργασία με τους πολιτικούς όλων των ευρωπαϊκών χωρών. «Χωρίς ενότητα, δεν υπάρχει λύση», σημείωσαν χαρακτηριστικά. 

tags: UEFA

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)