to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:02 | 24.12.2021

Πολιτική

Συνταγή για παντεσπάνι «δίνει» ο Τζανακόπουλος στον αμετροεπή Μπακογιάννη

To δηκτικό σχόλιο του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αλαζονεία και την άρνηση του δημάρχου Αθήνας να απαντήσει στα ερωτήματα για τη χρυσοπληρωμένη (με τα λεφτά των πολιτών) φιέστα με τον Σάκη Ρουβά


«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν.  Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε.

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε»: με το παραπάνω σχόλιο καυτηρίασε την Παρασκευή ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την αλαζονική (μη) απάντηση του δημάρχου Αθήνας στην εύλογη κριτική για τη φιέστα των 211.000 ευρώ (!!) με τον Σάκη Ρουβά με χρήματα των φορολογούμενων.

(ο Δ. Τζανακόπουλος δεν επέλεξε τυχαία τη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτησή του. Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι αγκαλιά με τον Νίκο Μακρόπουλο, εντεταλμένο σύμβουλο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων με πρόσθετη αρμοδιότητα τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις του δήμου Αθηναίων. Ο γνωστός και ως Μπάντεν – Μπάντεν, είχε προκαλέσει το 2020 - όντας τότε αντιδήμαρχος- το πανελλήνιο καθώς είχε κάνει ανάρτηση μπροστά στην Aston Martin του, εκφράζοντας τη νοσταλγία του)

Ο Κ. Μπακογιάννης, στο ίδιο αλαζονικό τέμπο, αντί να δώσει έστω και εκ των υστέρων κάποιες εξηγήσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατέταξε τον Δ. Τζανακόπουλο στους «μίζερους» που στάζουν «φαρμάκι» (!!) για την υπέρλαμπρη φιέστα, λες και πρόκειται για ζήτημα προσωπικού γούστου και όχι κατασπατάληση δημόσιου χρήματος με απευθείας ανάθεση. Λίγο μετά ήρθε και η πληρωμένη απάντηση από τον Δ. Τζανακόπουλο ο οποίος έδωσε μια συνταγή για... παντεσπάνι η οποία ταιριάζει γάντι με τη συμπεριφορά και το ύφος της δημοτικής αρχής της Αθήνας:

Θυμίζουμε την χθεσινή «απάντηση» Μπακογιάννη στη θύελλα αντιδράσεων για το προκλητικό πάρτι:

«Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)