to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:42 | 03.07.2019

Αθλητισμός

Συνέντευξη Τύπου για την πορεία των αθλητικών έργων στη Ζάκυνθο

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου για την πορεία των αθλητικών έργων της Ζακύνθου. Παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, ο απερχόμενος δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς και ο νεοεκλεγείς Νικήτας Αρετάκης.


   «Σας καλούμε να στηρίξετε μία δεύτερη τετραετία την κυβέρνησή μας για να αναπτύξουμε κανονικά το πρόγραμμα, όπως το έχουμε σχεδιάσει» είπε ο γγΑθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κοινή του παρουσία στο Υφυπουργείο Αθλητισμου με το κ. Κοντονή, σημειώνοντας: «ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του βουλευτή Ζακύνθου και όταν αναλάβαμε με τον Σταύρο ήταν δύσκολες οι δημοσιονομικές συνθήκες, για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε το εγχείρημα. Είχαμε χάσει τη βασική πηγή χρηματοδότησης που ήταν ο ΟΠΑΠ, αφού είχε ιδιωτικοποιηθεί. Το περιβάλλον με τις ομάδες ήταν αρρύθμιστο και ο αθλητισμός διαμόρφωνε τη ζωή του μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Μέσα στα capital control αγωνιστήκαμε να βρούμε χρήματα για να πάρουμε εισιτήρια για τα γήπεδα. Ο Στ. Κοντονής έδωσε τεράστια μάχη με τη διαπλοκή».

   Ακόμα ο κ. Συναδινός μίλησε για τις εγκαταστάσεις στον αθλητισμό που θεωρούνται το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει για να μπουν οι βάσεις. Για το ταρτάν του δημοτικού σταδίου Ζακύνθου είπε ότι «ήταν το ένα από τα δύο έργα που έκανε αρχικά η κυβέρνηση σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα ήταν στη Ζάκυνθο και στο Καυτατζόγλειο». Για το θέμα της κατασκευής κλειστού κολυμβητηρίου έγινε γνωστό ότι «ο δήμος είναι σε φάση εκπόνησης μελέτης, αλλά το έργο αυτό θα πρέπει να είναι βιώσιμο για να μπορεί να συντηρηθεί».

   Ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής έκανε μία σύντομη αναφορά σε όλα τα αθλητικά έργα που υλοποίησε στη Ζάκυνθο από τη στιγμή που ανέλαβε υφυπουργός Αθλητισμού, στην αρχή της βουλευτικής του θητείας και πριν αναλάβει το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ειδικότερα ο κ. Κοντονής μίλησε για την επικείμενη κατασκευή του αθλητικού κέντρου στην περιοχή Φιολήτι, για το κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας και για όσα κατασκευάστηκαν στο δημοτικό στάδιο, δηλαδή το ταρτάν και τον ηλεκτροφωτισμό. «Το παρουσιάζω με υπερηφάνεια κι αίσθημα ευθύνης γιατί περισσότερο από τα λόγια, "ακούγονται" τα έργα» είπε χαρακτηριστικά.

 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

   Πριν την αναχώρησή του από τη Ζάκυνθο ο κ. Συναδινός επισκέφθηκε το δημοτικό στάδιο και εκεί είδε τα έργα που έχουν γίνει ενώ συνομίλησε με τους αθλητικούς παράγοντες.

AΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)