to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:59 | 14.02.2014

Πολιτική

Συνέντευξη Γ. Σακελλαρίδη: "H μάχη για την Αθήνα είναι μάχη για τις ζωές μας, όχι για να βγει δήμαρχος ο Σακελλαρίδης"

Σημεία από τη συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με την "Ανοιχτή Πόλη", Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου


*Να ψηφίσετε Ανοιχτή Πόλη γιατί κουβαλάμε μία συλλογική εμπειρία για τα προβλήματα της πόλης από το 2006 μέχρι σήμερα. Γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης και θέλουμε να τα λύσουμε. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε τα δραστήρια κομμάτια της κοινωνίας. Να έχουμε μια νέα δημοτική αρχή που να βασίζεται στη συμμετοχή των πολιτών, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

 

*H μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί για την Αθήνα είναι η μάχη για τις ζωές μας. Δεν είναι μάχη για να βγει δήμαρχος ο Σακελλαρίδης. Ούτε μάχη μόνο για να πέσει η κυβέρνηση μέσα από μία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα. Είναι μία μάχη που θα δώσουμε για να μπορέσουν να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι φωνές των κατοίκων της Αθήνας.  

 

*Οι δημοκρατικοί πολίτες της Αθήνας θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση στη Χρυσή Αυγή. Οι μάσκες έχουν πέσει. Μετά από τόσο καιρό και τόσες αποκαλύψεις ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται και τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας Κασιδιάρη και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί μέρος του συστήματος, το οποίο υποτίθεται ότι πολεμάει. Επίσης, είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα του κόσμου, αλλά αντιθέτως τα πολλαπλασιάζει. Εμπιστεύομαι την ωριμότητα του δημοκρατικού κόσμου της Αθήνας ότι δεν θα στηρίξει τους νεοναζιστές. Εμείς θα δώσουμε αυτήν την μάχη αντιμετωπίζοντας το κοινωνικό φαινόμενο του φασισμού και όχι τον Κασιδιάρη. 

 

Για το Μέγαρο Μουσικής: 

 

Σε κάθε περίπτωση, αυτού του τύπου οι χρηματοδοτήσεις θα πρέπει να γίνονται κάτω από τέτοιες συνθήκες που να μην υπάρχει ούτε μια υπόνοια ότι εξυπηρετούνται συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία, να δώσουμε έμφαση στην πολιτιστική δημιουργία. Όχι μόνο όσον αφορά το Μέγαρο Μουσικής, αλλά και τις γειτονιές της Αθήνας. Θα ήμουν αντίθετος αυτή τη στιγμή να δώσουμε τα χρήματα στο Μέγαρο Μουσικής. Μπορούν να βρεθούν άλλοι πόροι για το Μέγαρο Μουσικής. Ο Δήμος της Αθήνας έχει αυτή τη στιγμή άλλες προτεραιότητες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)