to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:18 | 17.09.2021

Κοινωνία

Συνελήφθη ο 56χρονος για την επίθεση στη 18χρονη στα Χανιά: Αρωματικό υγρό η ουσία που της έριξε στο πρόσωπο

Αποσμητικό χώρου και όχι καυστικό υγρό ήταν αυτό που δέχθηκε στο πρόσωπο 18χρονη κοπέλα προχθες το βράδυ στην Κίσσαμο Χανίων, σύμφωνα με την αστυνομία.


Στη σύλληψη 56χρονου από την περιοχή της Κισσάμου προχώρησαν, το βράδυ της Πέμπτης, οι αστυνομικές Αρχές, ύστερα από καταγγελία 18χρονης πως μία μέρα πριν, ενώ περπατούσε σε παραλιακό δρόμο της περιοχής, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο.

Η επίθεση προκάλεσε άρχικά έντονη αναστάτωση και για τον λόγο πως συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ωστόσο, έγινε γρήγορα γνωστό πως ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη μετά την περιγραφή της 18χρονης, έριξε στο πρόσωπο της νεαρής κοπέλας αρωματικό σπρέι χώρου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Στο Ψυχιατρείο Χανίων με εντολή εισαγγελέα

Πρόκειται για έναν 56χρονο ο οποίος συνελήφθη εχθές γύρω στις 10 και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι αυτό με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

Ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια.

Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και στις 2 το μεσημέρι πήρε εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)