to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Μύλος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς - Για σύλληψη μιλάει η οικογένεια του - Διαψεύδουν οι Αυστραλοί

Μύλος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την δικαστική απόφαση που τον δικαίωνε. Πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον έλεγαν ότι συνελήφθη από την αστυνομία με σκοπό να απελαθεί από την Αυστραλία ενώ η Αυστραλία διαψεύδει τις πληροφορίες


Ένα πρωτοφανές αλαλούμ ακολούθησε της απόφασης του δικαστηρίου να κάνει δεκτή την έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και να επιστρέψει πίσω την βίζα του ώστε να αγωνιστεί στο Australian Open, παρότι ανεμβολίαστος.

Και αυτό γιατί αρχικά, βρετανικά ΜΜΕ και ο αδερφός του ισχυρίστηκαν πως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο κορυφαίος τενίστας συνελήφθη και όδευε προς απέλαση. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες των αυστραλιανών ΜΜΕ διαψεύδουν τη σύλληψη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο υπουργός Μετανάστευσης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το εάν θα προσβάλει την απόφαση του δικαστηρίου ή εάν θα τη δεχτεί.

Λίγες ώρες μετά τη δικαίωσή του από το Δικαστήριο, καθώς του επεστράφη η visa του, συνελήφθη σύμφωνα με όσα γράφει η Independent που επικαλείται πληροφορίες από την πλευρά του πατέρα του Σέρβου τενίστα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο πλέον έχει αναπαραχθεί απ' όλα τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, Σέρβα δημοσιογράφος μίλησε με τον πατέρα του 34χρονου, ο οποίος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα.

Ο Τζόκοβιτς φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο των δικηγόρων του στη Μελβούρνη, απ' όπου παρακολούθησε μέρος της ακροαματικής διαδικασίας και προγραμμάτιζε τις επόμενες κινήσεις του.

Η σύλληψη γίνεται προκειμένου να απελαθεί ο Τζόκοβιτς από την Αυστραλία. Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ενεργήσει αυτοβούλως και να ακυρώσει ξανά τη visa του Νόλε. Αυτό θα σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Ωστόσο δημοσιογράφοι επικαλούμενοι κυβερνητικές πηγές τις Αυστραλίας διαψεύδουν την είδηση αναφέροντας ότι ακόμα ο Άλεξ Χόκ δεν έχει λάβει τη σχετική απόφαση.

Πηγές: Sport24.gr, Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)