to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:03 | 18.09.2013

Κοινωνία

Συνελήφθη άνδρας που έβγαλε όπλο στην πορεία της Πάτρας

Κατά τη διάρκεια της πορείας των εργαζομένων σήμερα στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σωτηριάδου συνελήφθη άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και απείλησε αντιεξουσιαστές.


Ενημέρωση: Στην ασφάλεια της Πάτρας κρατείται ο άντρας που έβγαλε όπλο κατά μελών του αντιεξουσιαστικού  χώρου οι οποίοι διαδήλωναν μαζί με χιλιάδες πατρινούς κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πρόκειται για Ιταλό, συνταξιούχο αστυνομικό ο οποίος  και ελέγχεται για τη σχέση του με ακροδεξιές ομάδες της Ιταλίας.

Το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή  του ήταν κρότου λάμψης και υποστήριξε πως το έβγαλε για εκφοβισμό, όταν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν πέτρες στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής". Μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε είχε και υπάλληλο του Ιταλικού προξενείου.

 Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με μέλη της νομαρχιακής επιτροπής και επικεφαλής τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Χατζηλάμπρου, έκαναν παράσταση στο αστυνομικό μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με τον διοικητή της περιφέρειας και ενημερώθηκαν σχετικά με το περιστατικό.

____________

Από άνδρες της ομάδας ΖΗΤΑ συνελήφθη πριν από λίγο ο οδηγός του ασημί Φορντ, με ιταλικές πινακίδες, ο οποίος έβγαλε όπλο και απείλησε μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγα μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο τέλος της μεγάλης πορείας που έγινε στην Πάτρα και χωρίς κανένα μέλος του αντιεξουσιαστικού χώρου να προκαλέσει κανέναν και τίποτα.

Η ταυτότητα του άνδρα ελέγχεται από τους αστυνομικούς, όπως επίσης και η εμπλοκή του με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Πηγή: patrastimes.gr

tags: Πάτρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)